Redactia.ro
Home » Știri » Cum se simte Leo Iorga după ce fiul lui a chemat, ieri, ambulanța?

Cum se simte Leo Iorga după ce fiul lui a chemat, ieri, ambulanța?

GALERIE FOTO (3)

Ieri după amiaza, fiul celebrului Leo Iorga a chemat de urgență ambulanța, tatăl său acuzând stări de rău. Din păcate, serviciul de urgență n-a reușit să ajungă în timp util, iar tânărul a lansat un apel disperat în mediul online. Cum se simte Leo Iorga după acest episod?

Leo Iorga a așteptat ambulanța 40 de minute

Încă din 2012, celebrul artist se luptă cu o boală cumplită. El a fost diagnosticat cu cancer și a trecut prin mai multe intervenții chirugicale severe.
Ieri după-amiază, artistul a acuzat stări de rău, iar fiul său a decis să cheme ambulanța. Numai că, după 40 de minute de așteptare, salvatorii n-au ajuns la artist. La acel moment, Leo Iorga avea probleme respiratorii.

Apel disperat al lui Paul Iorga pe Facebook

Fiul artistului a lansat un apel pe Facebook, în speranța că cineva îl va putea ajuta. ”Așteptam ambulanța de 40 de min; nu zic că tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar că boala și contextul în care se afla momentan necesită o urgentare. Are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu mașina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…). Poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi!

PS: tata are cancer, un singur plaman si multe operatii la activ … de vreo 8 ani jumate.”, a fost mesajul tânărului de pe rețelele de socializare.

Cum se simte Leo Iorga acum

Din fericire, în ciuda acestei întâmplări, starea artistului este stabilă în prezent. Potrivit fiului său, Leo Iorga se simte bine acum. Însă, asta grație ajutorului acordat de o terță persoană. „După ce a sunat insistent mama pe complet altcineva decât la serviciul de urgență, au ajuns! ( după o oră)”, a mai punctat Paul Iorga.

cum se simte leo iorga

Loading...