Redactia.ro
Home » Știri » Decizie neașteptată! Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste

Decizie neașteptată! Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste

GALERIE FOTO (2) Decizie neașteptată! Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste

Decizie neașteptată! Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste. Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproximativ o lună. Jurnalista a fost găsită moartă după trei săptămâni.

Decizie neașteptată! Mama Cristinei Țopescu a donat bunurile regretatei jurnaliste

La nici o lună de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu, mama ei a decis să-i doneze bunurile fiicei sale. Rodica Țopescu a hotărârt să doneze bijuteriile Cristinei, prietenilor și apropiaților. Cristina și mama ei, aveau o relație specială chiar dacă cele două vorbeau foarte rar. Decizia mamei sale a luat pe toată lumea prin surprindere.

Andreea Berecleanu, una dintre prietenele Cristinei, a primit bijuteria preferată de jurnalista. Deși nu este un obiect valoros, acesta are valoare sentimentală. Hainele și restul bunurilor au ajuns la oameni care au posibilități reduse.

Între Andreea și Cristina exista o legătură strânsă de prietenie. Prezentatoarea Observator a declarat că cele două s-au cunoscut în anul 1995, iar diferența de vârstă dintre ele nu a fost un împiediment în calea prieteniei.

Cristina Țopescu a murit

Jurnalista Tv își dorea să deschidă o grădiniță.Andreea Berecleanu o descrie pe Cristina ca era o persoană modestă și sensibilă.

Este foarte important ca oamenii să ştie că era un om de o discreţie fantastică, de un bun simţ copleşitor, modest, dar în acelaşi timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, sensibil, cu o latură de copil, dar în acelaşi timp puternic şi independent.

Era un amestec de hipersensibilitate, forţă, spirit justiţiar şi compasiune pentru fiinţele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni“, a declarat Berecleanu.

Andreea a mărturisit că o parte din cenușa Cristinei Țopescu a rămas la mama ei, Rodica Țopescu, iar o altă parte a fost depusă în cavoul familiei de la cimitirul Bellu. Potrivit specialiștilor, Cristina Țopescu ar fi murit în seara de Anul Nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini