Redactia.ro
Home » Știri » Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului scris din 1989. După ce l-au citit, au început să plângă

Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului scris din 1989. După ce l-au citit, au început să plângă

GALERIE FOTO (2)Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului scris din 1989.

Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului scris din 1989. Doi pescari au avut parte de un moment emoționant. Cei doi au găsit în mijlocul răului o sticlă în interiorul căreia se afla un bilet. După ce au afla ce scrie în scrisoare, cei doi au izbuncnit în lacrimi.

Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului scris din 1989. După ce l-au citit, au început să plângă

Doi pescari se aflau pe mijlocul râului când au găsit o sticlă în interiorul căreia se afla o scrisoare. Aceștia făceau parte dintr-un echipaj mare, iar biletul l-au găsit pe mijlocul râului Yazoo din Missisippi. În momentul în care au descoperit ce conține scrisoarea, membrii echioajului au incercat să descopere cine este autorul și unde locuiește. Mitchell și Brad Babb sunt cei doi pescari care au descoperit biletul. Aceștia au observat că hârtia din interior era umedă, desi sticla era inchisa. Astfel, cei doi au decis să lase scrisoare preț de câteva secunde să se usuce la soare. Deși o bucată din bilet s-a rupt imediat, pescarii au reușit să o pună la loc pentru a putea descoperi ce scrie.

Conform declarațiilor făcute de Mitchell și colegul lui, cei doi au aflat că scrisoarea îi apartine lui Brian Dahl, un elev de clasa a șasea, cea a participat cu bucurie la un proiect școlar in anul 1989. Sticla a fost aruncată în lacul Sardis, la aproximativ 296 de mile de locul în care a fost găsită. După ce imaginile și povestea au devenit virale pe internet, tatăl băiatului i-a contactat pe cei doi pescari din dorinta de a le răspunde la intrebări. Din păcate, tânărul elev de clasa a șasea s-a stins din viață în urma cu mai mulți ani și nu a apucat să vadă ce s-a întâmplat cu proiectul său școlar. Pescarii sunt decisi să meargă să îi întâlnească pe membrii familiei băiatului.

Mesajul complet din sticlă. Foto Facebook

O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru

O femeie a decis să se plimbe pe malul mării atunci când a găsit în nisip o sticlă veche. Aceasta a trăit o surpriză mare atunci când a înțeles ce scrie, de fapt.Tonya Illman a decis să se plimbe pe plajă din Wedge Island, iar la un moment dat a găsit o sticlă aruncată cu un bilet în ea. „Erau destul de mutle gunoaie pe jos, pe nisip. Am vrut să le adun și am dat peste sticlă. Am crezut inițial că sticla o să arate bine la mine pe raft, în bibliotecă. Dar apoi am observat că se afla ceva în interior”, a mărturisit aceasta, potrivit celor de la bbc.com.

La sfatul sotului ei, australianca a introdus biletul in cuptor, ca sa-l usuce, după care au citit ce scrie în mesaj. Aceștia au analizat atent hârtia și au ajuns la concluzia că este vorba despre un mesaj autentic, provenit de pe un vas german, scris la data de 12 iunie 1886.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: