Redactia.ro
Home » CLICK » Fratele Cristinei Țopescu trebuie să se prezinte la tribunal. Ce s-a întâmplat

Fratele Cristinei Țopescu trebuie să se prezinte la tribunal. Ce s-a întâmplat

fratele cristinei țopescu

Necazurile se țin lanț în familia regretatei jurnaliste. La doar o zi după incinerare, fratele Cristinei Țopescu a aflat că trebuie să se prezinte la tribunal. Bărbatul este în plin proces de divorț cu mama copiilor lui.

Fratele Cristinei Țopescu, la tribunal

Cristi, unul dintre cei doi frați ai Cristinei Țopescu, traversează o perioadă grea. După ce și-a condus sora pe ultimul drum, bărbatul trebuie să se prezinte la tribunal pentru a-și încheia socotelile cu fosta soție, Raluca. Cei doi au ajuns la divorț a doua oară, după ce-n 2017 reușișe să-și salveze relația.

Aceștia au o poveste foarte complicată. În 2016, Raluca își acuza soțul de infidelitate și intenta divorț pentru prima oară. „Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”. Culmea e că în toamna anului 2017, cei doi apăreau împreună cu cei doi băieți ai lor și anunțau că s-au recăsătorit. Dar iată că fericirea n-a durat mult, iar un an mai târziu (n.r. 2018) puneau din nou stop mariajului lor. Anul acesta, divorțul se va pronunța, iar cei doi vor fi separați legal.

Cristina Țopescu, incinerată cu ce avea mai de preț

Incinerarea jurnalistei a avut loc ieri, la Crematoriul din Vitan Bârzești. Potrivit unor apropiați, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat alături de ce iubea mai mult. Mama sa, Rodica Țopescu, ar fi pus în coșciug o figurină din lemn care întruchipa un cățeluș. De altfel, este de notorietate faptul că jurnalista iubea nespus patrupezii și încerca să construiască un adăpost pentru ei. În momentul în care a fost găsită fără suflare, în casa jurnalistei se găseau 2 căței decedați și 5 în viață. Aceștia din urmă au fost preluați de un prieten apropiat al vedetei.

Citește și Gestul lui Ștefan Bănică Jr. la căpătâiul Cristinei Țopescu

Loading...