Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor. Care este motivul

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor. Care este motivul

Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut dezvăluiri despre fiul lor, Fulgy.  Cei doi au explicat de ce nu mai apare acesta în lumina reflectoarelor. 

 

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost întrebați de ce Fulgy, fiul lor, a dispărut din lumina reflectoarelor.

,,Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au afirmat Viorica și Ioniță de la Clejani, scrie spynews.ro

Ultimii ani au fost grei pentru soții de la Clejani, având în vedere că fiulo lor, Fulgy, a fost implicat în nenumărate scandaluri, ba chiar a avut întocmit dosar penal pentru amenințări și vandalizare.

Mai mult, Fulgy ar fi fost internat la dezintoxicare. În luna septembrie a anului 2018, pe rolul Judecătooriei Sectorului 6, Manole Dan ConstantinFulgeraș, alias Fulgy, a apărut un proces intentat de Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian. Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară, potrivit  wowbiz.ro.

În urmă  cu câteva luni, Fulgy a fost protagonistul unor episoade de-a dreptul halucinante. Fiul Clejanirlo și-a acuzat iubita de infidelitate, în timp ce femeia l-a acuzat pe fiul Clejanilor de faptul că ar fi bătut-o și ar fi amenințat-ă că va distribui imagini compromițătoare cu ea în spațiul public. Bănuind-o de infidelitate, tânărul ar fi spart ușa apartamentului în care fata locuia și ar fi obligat-o pe aceasta să meargă la testul poligraf pentru a se convinge dacă aceasta a umblat sau nu cu mulți bărbați în timpul relației pe care a avut-o cu el.

Fiul Clejanilor a fost obligat de oamenii legii să meargă la un control psihiatric, în urma căruia i s-a pus un diagnostic crunt. Tânărul ar fi suferit de tulburare de personalitate, fiind internat în spital o perioadă.

,,De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”,  au spus surse apropiate familiei.