Redactia.ro
Home » CLICKPOFTABUNA » Gabriela Cristea, atac la adresa femeilor care spun că e ușor să slăbești

Gabriela Cristea, atac la adresa femeilor care spun că e ușor să slăbești

atac la adresa femeilor

Gabriela Cristea a lansat, în mediul online, un atac la adresa femeilor care susțin că e ușor să slăbești. Vedeta TV susține că face eforturi mari pentru a slăbi și că o deranjează când se propagă o idee greșită pe acest subiect în mediul online. Iată care este reacția prezentatoarei TV pe rețelele de socializare!

Gabriela Cristea, atac la adresa femeilor superficiale

Celebra prezentatoare a dorit să-și schimbe viața și să piardă din kilogramele câștigate pe timpul sarcinii. Zis și făcut! Gabriela a urmat un regim care se bazează pe calcularea caloriile mâncate, iar procesul a fost anevoios. Deși rezultatele s-au făcut văzute, prezentatoarea TV susține că nu i-a fost deloc ușor să ajungă unde este astăzi. Ea spune că a apelat la serviciile unei firme care îi livrează mâncare „cântărită” și calculată și că nu i-a fost deloc ușor să-și „micșoreze apetitul”.

Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc. La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc.”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela și Tavi își mai doresc un băiețel

Înainte de a reveni pe sticlă, fanii se-ntrebau dacă nu urmează și al treilea copil. La acea vreme, prezentatoare a spus că nu exclude varianta aceasta, încă își dorește să amâne momentul. Atât ea, cât și partenerul ei de viață își doresc să se concentreze pe carieră în prezent.

”Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată. Ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de socializare.

Loading...