Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, reacție neașteptată după ce a aflat că Bănel Nicoliță a plecat în SUA. Fotbalistul era unul dintre preferații săi

Gigi Becali, reacție neașteptată după ce a aflat că Bănel Nicoliță a plecat în SUA. Fotbalistul era unul dintre preferații săi

După un divorț dureros și numeroase eșecuri pe plan profesional și financiar, cunoscutul fotbalist Bănel Nicolită a decis să părăsească România. Hotărârea sa de a se muta în SUA a fost singura soluție care l-a putut salva din situația dificilă în care se afla, mai ales că nu a primit ajutor din partea nimănui. Gigi Becali a aflat recent despre schimbările din viața sportivului, iar reacția lui a fost una neașteptată.

Bănel Nicolită a pierdut tot ce avea după ce a eșuat în afaceri

Cariera de antrenor și sportiv al lui Bănel Nicoliță a ajuns la final, după ce mai bine de 20 de ani a impresionat prin talentul și determinarea sa în domeniul fotbalului. A fost jucător la unele dintre cele mai importante echipe din țară, s-a bucurat chiar și de faimă internațională, dar în cele din urmă drumul său a ajuns la final. Rămas fără resurse materiale, a fost nevoit să-și părăsească țara natală și visele și să se mute în SUA.

Problemele pentru fostul fotbalist au început în urmă cu un an, în momentul în care căsnicia sa a ajuns la final. În momentul respectiv, Nicoliță își începuse activitatea la CS Făureni, unde era implicat 100%. Visul său a fost să-i facă propria echipa de fotbal în localitatea unde s-a născut, dar planurile nu au mers după cum s-a așteptat.

A investit sume importante de bani, și-a pierdut casa și bunurile de preț, iar datoriile au început să se adune. Recent, s-a vorbit în presă că bărbatul ar avea datorii de peste 100.000 de euro, motiv pentru care a și plecat în SUA. Decizia a fost una neașteptată, însă a fost singura soluție care i-a mai rămas.

Gigi Becali nu s-a interesat de situația lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a fost cunoscut pentru mult timp drept unul dintre cei mai îndrăgiți jucatori de Gigi Becali, care nu doar o dată și-a exprimat preferința pentru acesta. Având în vedere situația dificilă cu care s-a confruntat fostul sportiv în ultimii ani, mulți s-ar fi așteptat ca patronul FCSB să-i vină în ajutor. În realitate însă, se pare că cei doi nu au mai ținut legătura, iar faptul că fotbalistul s-a mutat în SUA nu-i era cunoscut omului de afaceri.

Surprins de informațiile pe care le-a primit, Gigi Becali a recunoscut că nu s-a mai interesat de soarta lui Bănel. În prezent, se ocupă de numeroase proiecte și este foarte ocupat, așa că timpul nu-i este suficient să vorbească cu acesta.

În mod surprinzător, a ales să-și încheie declarația fără să facă prea multe comentarii, afirmând că deciziile lui Bănel Nicoliță nu se numără printre problemele sale.

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei? Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Etichete: