Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, lovită de boală! Ce i s-a întâmplat prezentatoarei?

Mirela Vaida, lovită de boală! Ce i s-a întâmplat prezentatoarei?

lovită de boală

Mirela Vaida și-a speriat fanii internauți cu fotografiile postate în mediul online. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a anunțat, prin intermediul Instagramului, că a fost lovită de boală. Ce a pățit vedeta TV?

Mirela Vaida, lovită de boală

Prezentatoarea TV și-a șocat urmăritorii cu două fotografii din spațiul online. Îmbrobodită cu mai multe baticuri, vedeta și-a anunțat fanii că suferă de otită și că urmează un tratament sugerat de soacra sa. „Nu-i coronavirus! E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: tuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciula!! Miros ca un cârnat!”, este mesajul din mediul online.

Vedeta suferă de otită

Prezentatoarea face totuși haz de necaz și spune că și copiii s-au speriat de ea. „N-are cum sa ma atace vreun virus. S-au speriat si copiii.. Si, totusi, tratamentul asta o da roade sau a vrut sa rada soacra-mea un pic de mine…? ”, mai spune îndrăgita vedetă TV.

Cu toate acestea, Mirela nu va lipsi astăzi din platoul emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoarea TV le dă întâlnire fanilor ei pe micile ecrane în fiecare zi, începând cu ora 17:00. Acolo, ea îi așteaptă cu subiecte proaspete, dar și cu interminabila poveste a cuplului Veronica și Viorel Stegaru.

Loading...