Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, strigăt de ajutor pe rețelele sociale. Vedeta a spus povestea tristă a unei familii. Ce s-a întâmplat

Ozana Barabancea, strigăt de ajutor pe rețelele sociale. Vedeta a spus povestea tristă a unei familii. Ce s-a întâmplat

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante! Artista a vorbit despre minunea trăită în urmă cu câțiva ani

Ozana Barabancea este una dintre vedetele de la noi care este foarte apreciată de public. Frumoasa jurată de la „Te cunosc de undeva” este o femeie cu suflet mare și recent a transmis un strigăt de ajutor pe rețelele sociale. Ozana Barabancea a sărit în ajutorul unei familii aflate în impas. Care a fost mesajul vedetei și despre ce este vorba.

Ozana Barabancea luptă pentru un caz social

Recent, pe pagina sa de faceook, Ozana Barabancea a relatat povestea emoționantă a unei familii din Băicoi. Din nefericire, acestei familii i-a ars casa într-un incediu. Flăcările au cuprins proprietatea și se pare că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit. Ozana Barabancea a povestit că este vorba despre o familie apropiată ei.

Vedeta a spus că Marius, prietenul ei, a cărui casă a ars din temelii are grijă de soția sa și de 4 copii, printre care un băiețel de 12 ani imobilizat la pat de peste 5 ani. Prin mesajul ei, artista încearcă să strângă bani pentru această familie, deoarece în urma incendiului aceștia au rămas fără haine și multe alte bunuri.

ma scuzati ca va deranjez am si eu o rugaminte sa va iau 5 min din timpul dumneavoastra sa mi cititi acest mesaj.Avem nevoie de ajutor in legătură cu un incendiu petrecut acum 2 zile in orasul Baicoi,in apropiere de Ploiești. S a intamplat un mare necaz pentru un prieten de al meu.In urma unui scurtcircuit, i a fost arsa casa din temelii.Focul s a extins, ajungand la inca 3 case.

Sunt 4 copii, unul dintre ei avand un handicap locomotor. A avut noroc ca a fost scos de catre un frate de al sau la timp din casa.Au ramas fara haine si multe alte bunuri.A fost de nevoie de 7 masini de pompieri care ulterior au fost incarcate de nenumarate ori pentru a putea fi stinse flacarile.Va pot trimite un link, cazul fiind dat si la stiri.Aducem în atenție un strigăt…un strigăt al unui militar…al unui militar familist….Marius are grijă de soția sa și de 4 copii, printre care un băiețel de 12 ani imobilizat la pat de peste 5 ani.„, a scris Ozana pe pagina sa de facebook.