Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei și tatăl lui Albert, copilul înecat în piscină. Este tulburător ce a transmis bărbatul

Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei și tatăl lui Albert, copilul înecat în piscină. Este tulburător ce a transmis bărbatul

GALERIE FOTO (3)

Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei și tatăl lui Albert, copilul înecat în piscină. Este tulburător ce a postat bărbatul pe internet. Familia femeii este profund îndurerată de pierderea celor doi.

Prima reacție a lui Leo, logodnicul Cameliei

Leo și Camelia au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni. Cei doi au avut o relație foarte fericită și împlinită, mai ales după ce copilul lor, Albert, a venit pe lume. Micuțul era singurul copil al Cameliei, iar femeia și l-a dorit extrem de mult. Din păcate, soarta a fost cruntă cu ei și l-a luat pe repede pe băiat. Copilul de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei, în timp ce mama lui făcea curat în casă. În ciuda manevrelor de resuscitare, Albert nu a mai putut să fie salvat. Atunci când a văzut acest lucru, Camelia a trăit șocul vieții ei, a fugit pe un câmp, unde și-a pus capăt zilelor.

Femeia de 34 de ani a fost căutată timp de șase ore, până când autoritățile au găsit-o fără viață. Camelia s-a spânzurat de un nuc, alegând să-și pună capăt zilelor în acest mod tragic. Familia este profund îndurerată și suferă enorm după pierderea celor doi. Este și cazul lui Leo, tatăl micuțului și logodnicul Cameliei, care și-a pus poză de profil cu doliu. De altfel, pe profilul bărbatului există numai poze cu Albert și Camelia. Se pare că aceștia aveau o relație foarte specială.

Când vor fi conduși pe ultimul drum Cami și băiețelul ei

Familia a anunțat când va avea loc înmormântarea celor doi. Rudele și apropiații sunt distruși de durere și nu realizează cum s-a putut întâmpla această nenorocire. ”Înmormântarea va avea loc sâmbătă 01.10. La Biserica de pe strada 1 Decembrie-Găesti. Cine dorește sa își ia rămas bun de la ei sunt așteptați. Ora nu este exacta, o vom preciza imediat ce vom afla”, este anunțul făcut de familia îndurerată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini