Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”

Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”

GALERIE FOTO (4) sotul andreei balan

Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”. În urma zvonurilor care implică divorțul dintre artista și George Burcea, cântăreața le răspunde fanilor ei.

Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”

Mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea se clatină ușor. În urma informațiilor dezvăluite de presa mondenă, artista le-a răspuns fanilor ei cu privire la adevărata situație dintre ea si soțul ei.

Cântăreața a postat o fotografie pe rețeaua de socializare Instagram la care a atașat și mesajul „Încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare„.

Imediat internauții i-au comentat la fotografie, iar unul din fanii acesteia i-a scris un comentariu în care o sfătuia să repare greșelile făcute și să se împace cu George. „Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… Vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul. E trist„.
Răspunsul cântăreței a fost unul surprinzător, care clarifică oarecum situația.
Oameni buni, trage-ți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic„, a fost răspunsul artistei.

Mesajul postat de Aurelian Temișan

După ce în urmă cu câteva zile s-a zvonit că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța, Aurelian Temișan a ținut să clarifice situația. În urmă cu câteva minute, cântărețul a postat un mesaj care se referă la problemele dintr-o căsnicie.

Mesajul integral

„..”, continuarea mai jos. Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni… Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa mea le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici”, continuarea mai jos.

Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni… Vreau sa lamuresc niste…

Publicată de Aurelian Temisan pe Joi, 20 februarie 2020

Loading...