Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Reacția șocantă a unei femei după ce a fost păcălită că va fi cerută în căsătorie

Reacția șocantă a unei femei după ce a fost păcălită că va fi cerută în căsătorie

reacția șocantă

Sunt unele lucruri cu care nu e bine să glumești niciodată. Moartea unui apropiat, accidentul teribil al unei persoane dragi ori… o cerere în căsătorie, sunt lucruri cu care n-ar fi bine să glumești. Iar un bărbat a aflat asta pe propria-i piele. Reacția șocantă a unei femei după ce a fost păcălită că urmează să fie cerută în căsătorie.

O zi a păcălelii care a sfârșit prost

Lisa Estevez, o femeie de 31 de ani din New York, a crezut că trăiește cea mai frumoasă clipă din viața ei. Era de-o vreme cu partenerul ei de viață și deja visa ziua cea mare. Numai că… iubitul ei n-a gândit că femeia își dorea atât de mult acest lucru și că se va sfârși totul în acest mod teribil.

Așa că, de 1 aprilie, bărbatul s-a prezentat la femeia iubită cu o cutie de bijuterii, în care se presupunea că există un inel de logodnă. Ba mai mult, a rostit întrebarea mult așteptată, ca mai apoi femeia să descopere că totul e doar o farsă de 1 aprilie.

Reacția șocantă a unei femei după ce a fost păcălită că va fi cerută în căsătorie

Deși se presupunea că va fi un moment amuzant, totul s-a transformat într-o clipă într-o tragedie. Reacția femeii n-a fost deloc cea așteptată. Furioasă că totul a fost o farsă, Lisa a căutat pistolul pe care îl deținea și și-a împușcat iubitul direct în piept, acesta pierzându-și viața pe loc.

Se pare că tot ce voia femeia era să se căsătorească cu iubitul ei, dar a primit în schimb o bătaie de joc. Așa că a decis să-l împuște. Mai târziu a fost găsită stând în baie, încercând să găsească un loc unde să ascundă cadavrul. Acum Lisa riscă să petreacă 40 de ani în închisoare.

Citește și De ce trebuie să pui ulei de măsline în coajă de portocale, de Crăciun

Loading...