Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Surpriza pe care un bărbat a trăit-o la doi ani după ce și-a pierdut soția în fața cancerului

Surpriza pe care un bărbat a trăit-o la doi ani după ce și-a pierdut soția în fața cancerului

GALERIE FOTO (4)

Nunta lor a fost ca un basm, cu flori albe și decorațiuni albe, fix cum și-a dorit Elle. În ziua nunții, a fost cea mai fericită femeie din lume, mai ales că cel cu care se căsătorea era iubirea vieții ei. Nimic nu prevestea tragedia care avea să vină.

Surpriza pe care un bărbat a trăit-o la doi ani după ce și-a pierdut soția în fața cancerului

La doar câteva zile după nuntă, Elle a început să acuze stări de rău, motiv pentru care soțul său a dus-o la spital. Acolo, femeia a primit cruntul diagnostic de… cancer. Lunile ce-au urmat au fost cumplite, Elle pierzându-și pe zi ce trece sclipirea din ochi. Tragedia a venit negreșit, iar Dave a fost de neconsolat.

La doi ani de la tragedie, un polițist s-a prezentat la ușa casei. I-a cerut lui Dave să-l urmeze la secția de poliție. Acolo, Dave a avut parte de o surpriză de proporții, polițistul înmânându-i un aparat de fotografiat vechi. Era chiar cel furat la puțin timp după nuntă, unde erau sute de fotografii cu soția sa, în rochia de mireasă.

O ultimă amintire cu soția sa

Cuprinși de toată tragedia cancerului, cei doi soți n-au insistat cu căutările acelui aparat de fotografiat. Dar iată că, la doi ani de tragedie, aparatul fusese găsit de către autorități, iar Dave a avut ocazia să vadă prima oară fotografiile cu soția sa în rochia de mireasă.

Înmărmurit și copleșit de emoții, Dave le-a mulțumit polițiștilor că n-au renunțat în a căuta acel aparat de fotografiat, atât de important pentru el. Pe rola aparatuluie rau peste 300 de fotografii în care soția sa și el își uneau destinele.Când le-a văzut, acesta a căzut în genunchi. Erau singurele amintiri care-l mai legau de femeia pe care o iubise nespus de mult…

Loading...