Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trucul secret al gospodinelor din Franța! Cum cureți mașina de spălat cu doar 3 lei? Sigur ai acest ingredient în casă

Trucul secret al gospodinelor din Franța! Cum cureți mașina de spălat cu doar 3 lei? Sigur ai acest ingredient în casă

Iată trucul secret al gospodinelor din Franța!

Cum cureți mașina de spălat cu doar 3 lei

Spălatul hainelor este una dintre sarcinile de bază ale gospodinelor. Cu toate acestea, fiecare dintre noi caută mereu trucuri noi care ne pot ajuta să facem această sarcină mai ușoară și mai eficientă. Un truc popular, folosit adesea de gospodinele din Franța care îl știu din generație în generație, este de a pune orez în mașina de spălat. Dar ce se întâmplă dacă pui orez în mașina de spălat și care sunt avantajele și dezavantajele acestei metode?

În primul rând, merită menționat că acest truc este utilizat mai ales pentru a curăța și dezinfecta mașina de spălat. Orezul are o textură abrazivă, care ajută la îndepărtarea murdăriei și a reziduurilor de detergent de pe pereții mașinii de spălat. De asemenea, orezul poate ajuta la prevenirea mirosurilor neplăcute și a mucegaiului, care se pot dezvolta în interiorul mașinii de spălat, în special în cazul în care aceasta este utilizată frecvent.

Pentru a folosi acest truc, este suficient să pui o jumătate de cană de orez în cuva mașinii de spălat, după ce ai scos hainele. Apoi, adaugă apă caldă în cuva mașinii de spălat, astfel încât să acopere orezul, și pune mașina de spălat într-un ciclu de spălare scurt. După terminarea ciclului, clătește cuva mașinii de spălat cu apă rece și usucă interiorul cu un prosop curat.

Curăță regulat filtrele mașinii de spălat

Deși acest truc poate fi eficient în curățarea mașinii de spălat, există și câteva dezavantaje de care trebuie să ții cont. În primul rând, orezul poate deteriora părțile interne ale mașinii de spălat, cum ar fi pompa de apă sau tamburul. De aceea, este important să nu folosești acest truc prea des și să acorzi atenție modului în care mașina de spălat reacționează la utilizarea orezului. În plus față de utilizarea orezului, trebuie să cureți regulat filtrele mașinii de spălat și să îndepărtezi resturile de murdărie și detergent din interiorul cuvei.

 

Sursa foto: supermercato.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: