Redactia.ro
Home » Știri » Valentin Uritescu a fost înmormântat. Coroana specială aleasă de soția regretatului actor

Valentin Uritescu a fost înmormântat. Coroana specială aleasă de soția regretatului actor

GALERIE FOTO (3)

Luni, 20 iunie, marele actor Valentin Uritescu a fost condus pe ultimul drum. Familia, prietenii și foști colegi de teatru au fost prezenți la slujba de pomenire, organizată la Cimitirul Sf. Gheorghe, din orașul Pantelimon.

Valentin Uritescu a fost înmormântat

Zi de doliu pentru cei care l-au cunoscut și îndrăgit pe Valentin Uritescu. Marele actor a fost îngropat astăzi la Cimitirul Sf. Gheorghe din orașul Pantelimon, acolo unde familia avea un loc de veci.
La slujba de pomenire au participat cinci preoți și aproximativ 40 de persoane, din rândul apropiaților și familiei.

Momentul a fost presărat de durere, iar familia actorului, soția și fiul, și-au păstrat cu greu firea. Alături de ei au stat nora actorului, dar și prieteni și vecini, care au dorit să-și ia „la revedere” de la marele actor, răpus de boală la 81 de ani.

Mormântul lui Valentin Uritescu. Sursa foto: Impact.ro

I-au respectat ultima dorință

Familia a respectat dorința actorului, cea de a fi înmormântat direct în pământ, și nu în cavou, așa cum se obișnuiește mai nou. Actorul i-ar fi cerut în mod special soției sale să fie înmormântat asemenea părinților și bunicilor săi.

De remarcat a fost și coroana de trandafiri pe care soția a depus-o pe mormântul actorului. „Drum lin, SOȚIA”, a fost mesajul scurt pe care Valeria l-a vrut scris pe banderola coroanei de flori.

coroana flori sotie valentin uritescu
Coroana aleasă de soția actorului. Sursa foto: impact.ro

Amintim că Valentin Uritescu a murit vineri, 17 iunie. Actorul avea 81 de ani și de mai bine de treizeci de ani se lupta cu o boală degenerativă.

În urmă cu câteva zile, el fusese dus la o clinică privată, după ce starea sa s-a agravat. Anterior acestui moment, Valentin Uritescu fusese internat într-un centru medical, abilitat pe problemele medicale de care suferea actorul. Chiar el ceruse familiei să fie internat într-o astfel de clinică.

sursa foto: Impact.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: