Redactia.ro
Home » Stil de viață » Wow! Cum arată noua soție a lui Ilie Năstase la plajă! Ioana a atras toate privirile

Wow! Cum arată noua soție a lui Ilie Năstase la plajă! Ioana a atras toate privirile

GALERIE FOTO (4)

S-a iubit numai cu femei frumoase, iar ultima lui soție nu face excepție. Deși e deja bunică, Ioana se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, bine tonifiată. Paparazzi au surprins-o la plajă, unde își afișa corpul într-un costum de baie deux-pieces.

În vârstă de 43 de ani, proaspăta soție a tenismenului Ilie Năstase a făcut furori pe o plajă exclusivistă de pe litoralul românesc. Neînsoțită de Ilie, Ioana s-a răsfățat cu o zi de bronz. Aceasta și-a petrecut ziua alături de prietenele ei, în fața hotelului Caelia, acolo unde tenismenul deține un apartament.

Femeia, care va îmbrăca rochia de mireasă luna viitoare, purta la plajă un costum de baie minimalist, în două piese, care îi lăsa la vedere formele apetisante. Toți cei prezenți la plajă au avut ochii ațintiți asupra viitoare doamne Năstase, Ioana arătând cu adevărat spectaculos pentru cei 43 de ani ai săi.

Anterior, Ioana mărturisise că urmează o dietă în această perioadă, dorindu-și să arate cât mai bine în ziua nunții. „”Am grijă să nu mă îngraş, sunt atentă la alimentaţie şi chiar am reuşit să dau jos câteva kilograme. Însă nu exagerez, sunt o femeie cu forme şi nu vreau să fiu slabă pentru că nici nu aş arăta bine aşa. Am 59 de kilograme de la 66. De când l-am cunoscut pe Ilie, mă îngrăşasem cinci kilograme. Am renunţat la pâine, la zahăr şi mi-e mult mai bine”, a declarat pentru Click! Ioana Năstase.

Loading...