Redactia.ro
Home » Știri » A folosit camera dădacei ca să-și spioneze soția. Acum e în stare de șoc

A folosit camera dădacei ca să-și spioneze soția. Acum e în stare de șoc

Nu există nicio îndoială că este o muncă grea să crești un copil, indiferent de cât ajutor aveți: fie că vorbim despre părinți sau bonă.

Un bărbat a povestit o experiență cu totul neașteptată despre soția sa, după ce a spionat-o cu ajutorul camerei de supraveghere instalată pentru dădaca familiei sale. Deși soțul se aștepta ca toată lumea să-i ia partea lui când a povestit lucruri despre nevasta lui, lucurile au luat o întorsătură neașteptată și bărbatul a fost cel mustrat.

Camera instalată în cameră era pentru bonă să vadă cum se poartă cu copiii și câinii, însă de data aceasta dispozitivul a fost bun pentru propria soție.

Soțul a povestit despre soția lui că a fost observată cum stătea în sufragerie și era atentă la tabletă cu căștile, timp în care își ignora complet copiii săi. Mai mult, băieții se certau lângă ea, iar niciunul nu părea să se simtă deranjat de acest lucru, copiii că sunt lângă mama lor și nici mama lor ca să-i oprească.

Soțul nu s-a declarat supărat pe soție, ci mai degrabă îngrijorat. ,,Da, este normal să te îngrijorezi când este vorba despre copiii și soția ta”, i-a scris un internaut.

O internaută i-a spus bărbatului să nu-și mai spioneze soția. În timp ce alții i-au sugerat să stea și el o zi cu copiii ca să vadă cât de greu este.

„Eu aș opta ca soția ta să stea relaxată o săptămână la hotel și să te supravegheze în timp ce te descurci cu copiii.”, a mai spus un internaut.