Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta cu kilogramele. De ce s-a îngrășat atât de tare fosta soție a lui Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta cu kilogramele. De ce s-a îngrășat atât de tare fosta soție a lui Prigoană

GALERIE FOTO (2)

Acum că a candidat pentru Primăria Sectorului 1 din capitală, fosta vedetă TV poate spune că a bifat destul de multe lucruri la viața ei. Pe lângă certurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care are doi băieți, și dietele care ba o slăbesc ba o îngrașă, Adriana Bahmuțeanu a găsit calea iubirii de Dumnezeu, însă nu și pe aceea care să o facă slabă.

Din păcate, vedeta s-a îngrășat din nou, iar acest lucrru se vede în postările de pe retelele de socializare. Brațele nu sunt tonifiate, iar abdomenul pare că ar trebui lucrat. Un lucru este sigur, vedetă nu mai ține niciun fel de dietă și nici cont de cum arată. Prezentă anul trecut la nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastramă, Adriana Bahmuțeanu a șocat cu silueta sa și cu kilogramele în plus. Tot în 2019, Bahmuteanca a fost operată de urgență, pentru reaplicarea plasei care susține intestinele.

Îl slăvește pe Dumnezeu și „gândește pozitiv”

Este știut faptul că atunci când lucrurile nu se îndreaptă către direcția dorită, oamenii tind să descopere alte căi pentru a reveni la normal. Așa se face că și Adrana Bahmuțeanu a început să le transmită prietenilor virtuali numai mesaje pozitive, nu înainte de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce are. Gândește pozitiv !!! Acţiunile noastre sunt rezultatul a ceea ce gândim, iar dacă gândim negativ, vom întreprinde acţiuni care vor duce la situaţii negative!!! În schimb, dacă gândim pozitiv vom aduce în viață noastră sănătate, fericire și materializarea dorințelor!!! Așa că razi și bucură-te de viață!!! Asta e cheia succesului!!, „Lumina din lumina Ta sunt Doamne Și strălucesc!!!! Îți mulțumesc că mă susții. Și Te iubesc!!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a postat în ultima vreme Adriana Bahmuțeanu pe paginile de socializare.

A candidat la Primăria Sectorului 1

Adriana Bahmuțeanu a candidat pentru postul de primar al sectorului 1, din partea Partidului Ecologic Român, cu sloganul „Acțiune! Adevăr! Fapte!”. Chiar dacă nu a strâns suficiente voturi încât să se transforme peste noapte în primărița de sector, Adriana a ținut să le mulțumescă tuturor celor care au votat-o.

Loading...