Redactia.ro
Home » Știri » Alcoolul i-ar fi putut distruge viața lui Nadine. Prin ce situații limită a trecut: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Alcoolul i-ar fi putut distruge viața lui Nadine. Prin ce situații limită a trecut: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

GALERIE FOTO (2) Alcoolul i-ar fi putut distruge viața lui Nadine. Prin ce situații limită a trecut: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Nadine a vorbit cât se poate de sincer despre consumul alcool și despre momentele și situațiile între „viață și moarte”, altele chiar „penibile”, prin care a trecut. Ea a recunoscut cât de greu i-a fost și cât de afectată era întreaga ei viață la acel moment.

Alcoolul i-ar fi putut distruge viața lui Nadine. Prin ce situații limită a trecut: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Nadine a renunțat definitiv la consumul de alcool, dar până să ajungă în punctul ăsta, drumul a fost anevoios. Unele amintiri nu mai există din cauza asta, dar ce i-a rămas în minte sunt multe situații neplăcute.

„Alcoolul m a pus în situații penibile, mi a distrus prietenii, m a pus în situații de viață și de moarte, și mi a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc. Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool”.

„Eu n am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi. Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime…”, a scris ea pe Facebook.

„Nu știam cum să fac altfel. Azi stiu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă. De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni!”.

„Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală”, a mai spus ea.

Alcoolul i-ar fi putut distruge viața lui Nadine. Prin ce situații limită a trecut: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”
Foto: colaj Facebook / Nadine Voindrouh
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: