Redactia.ro
Home » TV » Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Chef Sissoko după ce a murit. Toți au rămas șocați: “Citești și nu îți vine sa crezi”

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Chef Sissoko după ce a murit. Toți au rămas șocați: “Citești și nu îți vine sa crezi”

Vestea că Chef Sissoko a murit i-a șocat pe toți cei ce l-au cunoscut sau admirat pe celebrul bucătar. Apropiații și fanii săi au luat cu asalt pagina de socializare a fostului concurent de la Masterchef, iar mesajele emoționante au curs ca lacrimile pentru apreciatul bucătar.

Zeci de fani, prieteni și apropiați au lăsat mesaje emoționante pe pagina acestuia de socializare, după ce s-a aflat că Sissoko Sidia a fost găsit mort în apartamentul său.
Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar de la PRO TV în 2012, în sezonul 1 și a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți. Așa se face că mulți dintre cei care l-au cunoscut și-au dorit să-i lase un ultim omagiu.

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Chef Sissoko după ce a murit

În doar câteva ore, pagina de Facebook a celebrului bucătar s-a umplut de mesaje și amintiri emoționante în memoria lui Chef Sissoko.

“Cei mai frumoși ani
au fost, cele mai albe nopți nopți și cele mai multe beri, cele mai tari dansuri și cea mai șmecheră gașcă,
ce mișto ai fost, Sidia Sissoko
ce personaj, ce prieten, ce discuții și dispute aveam, ce ne povesteam si cum ne povesteam
și niciodată
nopțile nu erau prea lungi, durau până a doua zi, până a doua seară, până poimaine dimineața”, este unul dintre aceste mesaje.

“A plecat un alt mare maestru în ale gatitului Sissoko Sidia Sissoko
Este atât de nedreaptă viața asta
Drum lin maestre din momentul acesta inca o STEA va lumina pe bolta cerului ptr totdeauna ”, scrie un alt apropiat al bucătarului.

“Sidia Sissoko omul asta cu suflet cald si ras molipsitor, mandru tata de doi baieti, azi (n.r. 20 octombrie) a plecat la cer . Odihneste-te in pace om bun!
Covid nenorocit, ai mai luat niste zambete de pe fata iar …. ”, a mai scris cineva.

“Mult prea devreme. Câteodată citești și nu îți vine sa crezi. Dumnezeu sa te odihnească în pace ! Sincere condoleante !”, este un alt mesaj emoționant transmis de unul dintre prietenii lui Chef Sissoko Sidia.

Fostul concurent de la Masterchef Sissoko Sidia a murit după ce se pare că se infectase cu Covid-19. A fost găsit fără suflare în apartamentul său din București.

Sissoko Sidia, concurent la prima ediție Masterchef

Sissoko Sidia a fost unul dintre cei mai carismatici concurenți de la prima ediție Masterchef, în anul 2012. La acel moment, cunoscutul bucătar povestea că a fost înscris în competiție chiar de logodnica sa. După ce a participat la competiția culinară de la Pro TV, Sissoko Sidia și-a realizat cel mai mare vis: și-a luat diploma de bucătar.

Etichete: