Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare. Actorul este socru mare

Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare. Actorul este socru mare

GALERIE FOTO (4)Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare

Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare. Fiul lui Romică Țociu s-a căsătorit joi, 16 septembrie, cu aleasa inimii lui. Cătălin Țociu a îmbrăcat pentru ziua cea mare o ținută absolut perfectă. Actorul este extrem de emoționat pentru fiul său.

Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare. Actorul este socru mare

Ce ținută a ales fiul lui Romică Țociu pentru ziua cea mare. Fiul celebrului comediant se căsătorește cu aleasa inimii lui, Ligia. Cătălin Țociu a ales o ținută impecabilă, iar mireasa a atras toate privirile. Atât actorul, cât și fiul acestuia au foarte emoționanți să o vadă pe Ligia îmbrăcată în rochia de mireasă. În urmă cu ceva timp, cei doi miri s-au cununat religios, iar mireasa are o ținută minunată. Actorul a postat un clip video din biserică, surprinzându-i pe cei doi miri. „Ce poveste frumoasa azi in fam nostra ,Catalin si Ligia s-au unit in fata lui Dumnezeu!”.

În urmă cu puțin timp, mirii au ieșit de la biserică, acolo unde au avut parte de o slujbă religioasă emoționantă. Mama lui Cătălin a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei. Nici socrul mare nu a scăpat de emoții. Romică Țociu a spus că a fost un moment extrem de emoționant pentru familia lor, iar acum, după terminarea slujbei, se vor îndrepta spre restaurantul unde va avea loc petrecerea. ”A fost o zi extrem de emoționantă, mai mult a fost Nicoleta puțin emoționată. S-au distrat, așa cum le-am pus pe hârtie, așa s-au derulat. Au fost și ei emoționanți aici la slujba religioasă, și ei, și nașii, copii, prietenii…”, a spus actorul.

Romică Tociu este un tată mândru și are o relație extraordinară cu cei doi copii ai lui, Cătălin și Daria. Atăzi este mare sărbătoare în familia actorului pentru că fiul lui s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Înainte de a o vedea pe nora sa îmbrăcată în rochia de mireasă, Romică Țociu a făcut câteva declarații emoționante despre marele eveniment. „Avem familia lângă noi, prietenii apropiați și urmează o petrecere foarte frumoasă. Nu am văzut-o în rochie de mireasă. E un moment unic și frumos pe care l-am așteptat cu toții și se întâmplă, suntem foarte fericiți‘, a declarat Cătălin Țociu, la Antena Stars.

Romică Țociu a declarat că i-a pregătit fiului său o petrecere de pomină. Printre invitați se numără și vedete din showbiz-ul românesc, cum ar fi Adrian Enache cu fiica sa, Theo Rose sau Aurelia Temișan. „Nu va o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți, Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la ‘Te cunosc de undeva’, a spus Romică Țociu.

Etichete: