Redactia.ro
Home » Știri » Certificatul de deces al Cristina Țopescu a fost emis. Ce scria în el

Certificatul de deces al Cristina Țopescu a fost emis. Ce scria în el

GALERIE FOTO (2) certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Certificatul de deces al Cristinei Țopescu a fost emis. Familia regretatei jurnalistei a fost cea care a intrat în posesia documentului eliberat de medicii legiști. Ce scrie în el?

Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, certificatul de deces a fost deja emis și a fost ridicat de rudele apropiate ale Cristinei Țopescu. Momentan, cauza morții, stipulată în respectivul document, n-a fost făcută publică, însă un detaliu interesant a ieșit la iveală. Și anume, numele complet al jurnalistei. Potrivit respectivului act, numele complet al jurnalistei era Mariana Rodica Cristina Țopescu.

Mama și frații Cristinei Țopescu, la căpătâiul jurnalistei

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost ridicat de la morgă și depus la Capela Cimitirului Bellu din Capitală încă de azi-dimineață. Printre primii sosiți să-și ia la revedere de la jurnalistă se numără colegii de breaslă, dar și familia acesteia. Mama sa, Rodica Țopescu, este nedezlipită de la căpătâiul ei, precum cu frații și cumnatele sale. ”Citește și Paparazzi au surprins primele imagini cu familia acesteia. FOTO AICI)

Respectându-i dorința, trupul neînsuflețit al jurnalistei va fi incinerat, mâine, la Crematoriul din Vitan Bârzești, București. Cu toate acestea, momente în urmă, mama Cristinei Țopescu ar fi fost revoltată de această idee, argumentând că nu și-a auzit fiica spunând că asta și-ar dori. Cel mai probabil, locul de veci al Cristinei Țopescu va fi tot Cimitirul Bellu.

Citește și Klaus Iohannis, gest impresionant în memoria jurnalistei Cristina Țopescu

Loading...