Redactia.ro
Home » Monden » Conversația uluitoare purtată de Ștefan Bănică Jr. și fiul său pe scenă

Conversația uluitoare purtată de Ștefan Bănică Jr. și fiul său pe scenă

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Bănică Jr. are trei copii de care este extrem de mândru. Cel mare, Radu, îi calcă pe urme, iar de curând a urcat cu el pe scenă, spre încântarea fanilor. Chiar în timpul acestei apariții comune, cei doi au avut un dialog înduioșător, care a demonstrat tuturor ce fel de relație au.

Dialogul înduioșător dintre Ștefan Bănică Jr. și fiul său

Joi seară, Ștefan Bănică Jr. a susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde l-a invitat și pe fiul său, Radu. Cei doi au urcat pe scenă și au avut un duel tată-fiu, de care fanii au fost foarte încântați.

Cei 4000 de oameni au avut ocazia să asiste și la un dialog înduioșător între cei doi, Radu făcându-i o dedicație de dragoste nemaipomenită. La un moment dat, în show a fost inserat un moment artistic cu seniorul Ștefan Bănică, fanii având ocazia să vadă toate cele trei generații laolaltă.

Declarația făcută de adolescentul de 16 ani tatălui său

Lăsând emoțiile la o parte, Radu și-a mărturisit iubirea față de tatăl său chiar pe scenă. „Mi-e dor să te știu lângă brad…nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati”, i-a spus Radu.

După cum era de așteptat, tatăl său n-a putut rămâne fără reacție în fața acestei mărturisiri. „Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști”, a fost replica lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și Cum arată fiica Elenei Udrea la vârsta de aproape un an și jumătate

Loading...