Redactia.ro
Home » Homepage » Cornel Gales, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

Cornel Gales, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

GALERIE FOTO (2) Cornel Gales, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

Cornel Gales a murit. Cornel Galeş, soțul cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, a murit duminică într-un accident de maşină în Spania.

Cornel Gales, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit într-un accident rutier

Soțul regretatei artistei Ileana Ciuculete, a murit ieri, pe 1 decembrie, într-un accident rutier petrecut în Spania. Bărbatul se afla la volan, alături de un prieten bun, care potrivit nașei sale de cununie, a supraviețuit. Cei doi se pare că mergeau împreună la un local cu specific românesc din Spania, unul dintre preferatele lui, însă din nefericire, Cornel Gales nu a mai apucat să ajungă acolo.

Toată lumea autohtonă a fost șocată de vestea cumplită, și pentru un moment s-a zvonit faptul că bărbatul nu ar fi murit. Însă, Ambasada României din Spania a confirmat decesul.

Oficialii nu au dorit să mai ofere și aște informații legate de moartea acestuia. Cornel Galeș avea 60 de ani.

Decesul confirmat de iubita lui

Viviana, actuala iubită a lui Cornel Galeș a confirmat la rândul său vestea. „Nu ştiu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost naşă lui Cornel şi mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reuşesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineaţă, deja am rezolvat, şi voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reuşesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuşi, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulaţie în Spania”, a declarat Viviana, care, în cele din urmă, a confirmat decesul.

În urmă cu un an, soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete și-a vândut proprietățile din România, și a decis să plece, alături de iubita sa, în Spania.

Cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete a murit în 2017,după ce a fost diagnosticată cu ciroză.

Citeste si:Cutremur în Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter

Loading...