Redactia.ro
Home » Știri » De ce Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle? Ce a spus fosta actriță despre cumnata sa

De ce Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle? Ce a spus fosta actriță despre cumnata sa

De ce Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle? Ce a spus fosta actriță despre cumnata sa

Prințul William și Meghan Markle sunt într-un scandal după ce aceasta a focut o serie de declarații despre Familia Regală. Care este motivul pentru care William nu o va ierta niciodată pe soția fratelui său?

De ce Prințul William nu o va ierta niciodată pe Meghan Markle

Conflictul dintre cei doi a început după ce Prințul Harry și Meghan Markle, care au decis să părăsească Casa Regală Britanică definitiv, au făcut o serie de dezvăluiri. Ducii de Sussex i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey, prin care făceau unele declarații incredibile.

Printre cele spuse de Meghan Markle în interviu s-a regăsit și faptul că soția Prințului William a făcut-o de multe ori să plângă, din cauza comportamentului pe care l-ar fi avut Kate Middleton față de ea. Însă cele spuse de Meghan Markle se bat cap în cap cu informațiile care vin din cadrul familiei regale.

”Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil. Meghan știa foarte bine faptul că soția lui William nu are nicio putere să riposteze. Chiar dacă este sigură pe ea în relațiile cu publicul, Kate este o femeie extrem de sensibilă, care preferă să stea în spatele cortinei pe cât de mult se poate. Își protejează țara și familia”, ar fi spus o sursă din Casa Regală, potrivit jurnaliștilor de la The Sun.

Din cauza celor spuse de Meghan Markle, Prințul William le-ar fi spus apropiaților că nu o va putea ierta niciodată pe aceasta, deoarece atacul asupra lui Kate Middleton este unul inventat de dragul ratingului.

Ce relație a avut Meghan Markle cu Prințul Philip

Ies la iveală noi detalii despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Philip! Se pare că soțul Reginei nu a fost de acord cu căsătoria dintre celebra actriță și Prințul Harry.

Prințul Philip, Duce de Edinburgh și soțul Reginei Elisabeta, s-a stins din viață vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Înmormântarea acestuia va avea loc pe data de 17 aprilie, însă Meghan Markle nu va fi prezentă la ceremonie.

Deși motivul pentru care aceasta nu va fi lângă Prințul Philip la funerarii are legătură cu faptul că aceasta este însărcinată cu cei de-al doilea copil, se pare că relația dintre ei nu a fost una bună, iar acest lucru ar fi putut influența decizia Ducesei de Sussex.

Căsătoria dintre Meghan Markle și Prințul Harry nu a fost văzută cu ochi buni încă de la început, când Familia Regală nu a fost de acord ca cei doi să întemeieze o familie. Conflictele apărute în Casa Regală din cauza actriței i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți să renunțe la îndatoririle regale și să se mute în America pentru a trăi o viață liniștită.