Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dezvăluiri despre cât de ,,fierbinți” sunt rusoaicele. Uiți de pahărelul de votcă

Dezvăluiri despre cât de ,,fierbinți” sunt rusoaicele. Uiți de pahărelul de votcă

GALERIE FOTO (2)

Chimia într-o relație oferă intimatea perfectă fără să vă preocupați de preferințele sexuale ale partenerului. Studiile arată că femeile din Rusia își doresc să dezvolte doar o anumită parte a relației. Activitatea intimă este importantă însă nu este totul în relație. De cele mai multe nici o partidă de amor de cea mai bună calitate nu va salva relația.

Partidele de amor sunt mai bune ca pastilele

Tot studiile arată că activitatea sexuală are efecte benefice asupra sănătății: reduce anxietatea, stresul, menține sănătatea mintală, iar oamenii se simt mai iubiți și mai apreciați. Femeile din Rusia au forme magnifice, se așteaptă ca partenerul lor să fie răbdător și să facă amor ca în cărți. Se spune despre femeile din Rusia că deși sunt deschise la noi provocări, însă ele sunt pretențioase, își urmează pasiunile, sunt pretențioase.

În anii 1980, rusoaicele aveau alte obiceiuri sexuale, dat fiind faptul că populația reclama lipsa spațiului locativ. Așa încât, cuplurile trebuiau să se descurce în condiții excepționale. Sociologul Mark Popovsky a publicat un studiu potrivit căruia, în acea perioadă, rusoaicele practicau, cu precădere, sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșii lumii (baia, liftul, anexele gospodărești).

Ce le deosebește de restul lumii?

Rusoiacele sunt extrem de frumoase, seducătoare, dar le place să fie răsfățate, să primească atenții și pot fi cucerite ușor cu blănuri și bijuterii.

Secretul plăcerii este atunci când există angajament de ambele părți sunt de părere experții, lucru care este nu este greu de găsit la o femeie din Rusia. Cu o atmosferă romantică, cu lumânări, flori, muzică și o băutură scumpă. Toate aceste se pot întâmpla și în cadă cu spumă și petale de trandafiri.

În cazul unui adulter, depinde de la caz la caz și este tolerat doar în cazul în care persoana care a călcat strâmb nu mai simte atracție pentru partener și nu sunt nici într-o relație oficială, cu acte.

În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog

Etichete: