Redactia.ro
Home » Știri » Divorț în Familia Regală. Au decis să își spună adio prin intermediul unui comunicat de presă

Divorț în Familia Regală. Au decis să își spună adio prin intermediul unui comunicat de presă

Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana. Sursă foto: Profimedia

Iubirea nu este întotdeauna pentru totdeauna, iar separările sunt parte din viață, chiar și în medii prestigioase. Recent, Familia Regală a Greciei a fost marcată de vestea că Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana au hotărât să pună capăt căsniciei lor. După două decenii petrecute împreună, decizia lor de a merge pe drumuri separate nu a fost deloc ușoară. Într-un gest de transparență, au ales să facă public acest pas important în viețile lor, transmitând un mesaj surprinzător în spațiul public.

Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana au format un cuplu solid timp de aproximativ 14 ani, având o relație ce a depășit două decenii. Cei doi s-au întâlnit în Elveția și au decis să oficializeze relația lor în 2003. Cererea în căsătorie a venit în 2009, însoțită de un inel de logodnă de o frumusețe rară, ce a aparținut Reginei Ingrid a Danemarcei.

Anunțul despre despărțirea lor a fost făcut public prin intermediul unui comunicat de presă în Grecia

Căsătoria Prințului Nikolaos al Greciei cu Tatiana Blatnik a fost un eveniment de amploare, desfășurat pe insula Spetses. Această uniune a reprezentat un moment important pentru Casa Regală a Greciei, fiind prima nuntă a unei ramuri regale grecești după 70 de ani. Tatiana Blatnik nu provenea dintr-o familie regală, ci din Venezuela, și anterior relației cu prințul, lucra în domeniul publicității și organizării de evenimente. Destinul a adus-o în calea prințului în timp ce lucra la organizarea unui Revelion în Elveția.

Cei doi au ales să-și pună capăt căsniciei în mod amiabil, după 14 ani de căsătorie. În același comunicat, au transmis că vor rămâne în relații bune, bazate pe prietenie și respect reciproc, în recunoașterea dragostei pe care au împărtășit-o în toți acești ani. Cuvintele lor au fost pline de apreciere și recunoaștere a dificultății acestei decizii.

„Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana, după 14 ani de căsnicie, au decis să își încheie căsătoria. Amândoi recunosc dificultatea acestei decizii și apreciază profund respectul și dragostea reciprocă pe care au simțit-o în acești ani. Aceleași principii de respect și înțelegere vor sta la baza relației lor viitoare, care va continua ca o prietenie profundă și sinceră. Vor rămâne să trăiască și să lucreze în Grecia, locul în care amândoi se simt acasă. Familia lor va fi mereu alături de ei. Mulțumim pentru respect și discreție”, se arată în comunicatul de presă transmis publicului larg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: