Redactia.ro
Home » Monden » Fiul unui celebru actor, ajuns om al străzii. Părinții sunt milionari, el caută prin gunoaie

Fiul unui celebru actor, ajuns om al străzii. Părinții sunt milionari, el caută prin gunoaie

GALERIE FOTO (5) Fiul unui celebru actor, ajuns om al străzii

De multe ori, ne așteptâm ca moștenitorii celebrităților de la Hollywood să le calce pe urme părinților lor, dar spre surprinderea unora, există familii de vedete care se confruntă cu probleme de nedescris. De asemenea, nu se explică de ce fiul vitreg al Barbarei Sreisand alege să trăiască într-o condiție jalnică, căutând prin tomberoane.

Fiul unui celebru actor, ajuns om al străzii. Părinții sunt milionari, el caută prin gunoaie

Vedetele internaționale, se așteaptă ca moștenitorii lor să aibă o viață fericită, cu diferite oportunități. Dar, se pare că unele familii de la Hollywood se confruntă cu probleme inexblicabile. Jess Brolin, fiul actorului James Brolin și fiul vitreg al Barbarei Streisand, trăiește o viață deplorabilă. Acesta trăiește zi de zi căutând prin tomberoanele de pe străzile din California.

Jess și-a pierdut în 2011 apartamentul pentru care plătea 800 de dolari pe lună, ajungând să doarmă pe străzile aflate aproape de conacul de milioane al tatălui său. Deși familia s-a oferit să-l ajute, Jess a refuzat toate ofertele. De asemenea, fiul actorului se confruntă cu probleme de sănătate, fiind obez, având picioarele pline de râni. Mama sa vitregă este îngrijorată pentru el, dar cu toate astea, nu reușește să-l contacteze. Se pare că medicii le-au spus membrilor familiei lui Jess că picioarele i-ar putea fi amputate dacă nu reușește să se vindece. „Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine”, a spus o persoană apropiată acestuia.

Fiul lui James Brolin trăiește pe străzi

James Brolin s-a căsătorit cu Jane Cameron, având doi copii împreună, Josh, născut în 1968, și Jess, născut în 1972. După 18 ani de relație, James și Jane au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, marele actor s-a căsătorit cu artista Barbara Streisand, cu care duce o viață fericită. Alegea lui Jess de a nu duce o viață de lux, nu o înțelege nimeni, având în vedere că după moartea mamei sale, Jane Cameron, a primit o moștenire cu șase cifre. O persoană din anturajul bărbatului susține că după moartea mamei sale a ajuns să doarmă într-un camion, după care a început să cutreiere străzile.  „Este o situaţie sfâşietoare”.