Redactia.ro

Gestul lui Ștefan Bănică Jr. la căpătâiul Cristinei Țopescu

Gestul lui Ștefan Bănică Jr

Astăzi, Cristina Țopescu a fost condusă pe ultimul drum. La capela Cimitirului Bellu, la slujba religioasă, au participat atât cei din familie, cât și cunoscuți și foști colegi de breaslă de-ai jurnalistei. Printre aceștia s-a numărat și fostul iubit al Cristinei. Gestul lui Ștefan Bănică Jr. la căpătâiul acesteia.

Gestul lui Ștefan Bănică Jr. vizavi de Cristina Țopescu

Ștefan Bănică Jr. a sosit, astăzi, la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Cristinei Țopescu. Acesta a fost surprins de paparazzi când cobora din mașina personală, ținând în mână un buchet de trandafiri albi.

A fost întâmpinat de unul dintre frații Cristinei, căruia i-a strâns mâna și i-a urat condoleanțe. Ulterior, a asistat, în tăcere, la cuvântarea ținută de preot.

Declarația lui Ștefan Bănică după anunțul morții Cristinei Țopescu

Ștefan Bănică Jr. a fost printre primii care și-au exprimat regretul vizavi de tragica dispariție a jurnalistei. Acesta i-a scris un mesaj plin de iubire, care trădează respectul și sentimentele de iubire pe care încă le mai avea față de fosta lui iubită. „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ştefan Bănică Jr, pe contul său de Facebook.

Amintim că Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu au avut o relație amoroasă timp de cinci ani.

Citește și Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

Loading...