Redactia.ro
Home » Monden » O actriță celebră, surprinsă goală pe stradă. Idolul adolescenților a fost închis la psihiatrie

O actriță celebră, surprinsă goală pe stradă. Idolul adolescenților a fost închis la psihiatrie

GALERIE FOTO (4) O actriță celebră, surprinsă goală pe stradă. Idolul adolescenților a fost închis la psihiatrie

O mare celebritate, care ani la rând s-a bucurat de succes la nivel mondial, a ajuns de nerecunoscut. Actrița era considerată idolul adolescenților în ani 2000 și făcea furori cu aparițiile sale, dar acum trece prin clipe de groază. A fost găsită umblând goală pe stradă și a fost închisă la psihiatrie.

O actriță celebră, internată la psihiatrie

Actrița Amanda Bynes, cunoscută pentru seriale precum „All that”, „What a girl wants” sau „She’s the Man”, a ajuns de urgență la un spital de psihiatrie, unde a fost internată. Fostul idol al adolescenților din anii 2000 a fost prinsă gol pe stradă și dus de urgență la o secție de poliție. o echipă de specialiști în sănătate mintală a plasat-o în regim de reținere psihiatrică pentru 72 de ore, dar legea spune că perioada poate fi prelungită, dacă situația nu se remediază și specialiștii încă mai au de făcut analize.

Poliția a început o anchetă în acest sens și încearcă să afle de ce a ajuns pe străzi într-o asemenea ipostază. Din primele informații, nu ar fi fost rănită în urma incidentului. Aceasta ar fi trebuit să participe la un eveniment alături de colegii din serialul „All that”, dar a refuzat invitația, invocând o anumită boală.

Cunoscuta actrița Amanda Bynes are din nou probleme de sănătate, după ce în ultimii ani, starea ei a evoluat deplorabil. A dispărut din lumina reflectoarelor și a început să se confrunte cu o mulțime de complicații, dar se pare că lucrurile au scăpat de sub control acum și are nevoie urgent de ajutorul medicilor.

Ultima apariție înainte de a fi închisă

Amanda Bynes a fost văzută chiar cu câteva zile înainte de a fi dusă la psihiatrie și nu era într-o formă tocmai bună. Era destul de abătută, dar îmbrăcată normal, cu un comportament acceptabil. O fană a surprins-o pe stradă și s-a așezat direct la brațul ei, actrița având o reacție chiar plăcută.

A fost surprinsă să vadă că există oameni care încă o iubesc și a zâmbit ușor când a văzut că fana o filma. Nu a fost deloc deranjată de prezența ei, dar nici nu a avut o reacție fericită, fața ei nefiind deloc luminoasă.

@kaitlynhotfox #amandabynes ❤️❤️ happy shes getting the help she needs. she was sweet, gave her some money and talked. sometime ppl just sb to talk to. #fyp #goviral #foryoupage ♬ original sound – kaitlyn

Amanda a devenit cunoscută după apariția în filme precum What a Girl Wants (2003), Robots (2005), She’s the Man (2006), Hairspray (2007) sau Easy A (2010).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: