Redactia.ro

Povestea neștiută a mariajului dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

GALERIE FOTO (4)

Amândoi artiști de valoare a României, amândoi adulați de public. La un moment dat, s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească. Mariajul lor, însă, n-a rezistat decât patru ani, în ciuda faptului că, între timp, deveniseră părinții unui băiețel. Acum, la mai bine de cinci decade de la acel moment, Maria Ciobanu a dezvăluit secretul întunecat al relației lor.

Povestea neștiută a mariajului dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Celebra solistă a ajuns la altar, prima oară, în 1971. Ion Dolănescu îi făcuse curte timp de patru ani, iar în cele din urmă Maria Ciobanu s-a îndrăgostit și a acceptat cererea în căsătorie. ‘Era militar în termen. Iar eu eram deja o vedetă. S-a îndrăgostit de mine şi, timp de trei ani, mi-a făcut curte. M-a prins şi pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atât de puţin… Eu n-am vrut să joc la nuntă. Ce rost avea, dacă noi nu ne cununasem? M-a bodogănit şi mi-a zis că, dacă nu vin, îşi găseşte altă nevastă’, a spus Maria Ciobanu într-un interviu pentru Jurnalul Național.

Artista, bătută de Ion Dolănescu

La mulți ani de la despărțirea lor, Maria Ciobanu a dezvăluit că Ion Dolănescu a agresat-o de mai multe ori și asta a contribuit decisiv la despărțirea lor. Motivul? Gelozia excesivă a artistului! „Niciodată, n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici duşmanilor duşmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolănescu. Cum să mai ţin acum la omul care mi-a luat copilul? Dumnezeu e mare şi ne iartă pe toţi’, a povestit Maria Ciobanu.

Ionuț Dolănescu a rămas în grija tatălui

În urma divorțului răsunător, băiețelul lor a rămas în grija tatălui. Durerea a fost una nemărginită pentru artistă, ani la rând. Din fericire, când a mai crescut, Ionuț Dolănescu s-a reapropiat de mama sa și acum îi are grija.

Loading...