Redactia.ro
Home » Știri » Rey și ispita Eda, moment incendiar la Insula Iubirii. Cei doi au ajuns în Camera Liberă

Rey și ispita Eda, moment incendiar la Insula Iubirii. Cei doi au ajuns în Camera Liberă

Al șaselea episod de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost norocos pentru unii concurenți și ghinionist pentru alții. Și asta pentru că Rey și ispita Eda Csoregi au avut parte de un moment unic în Camera Liberă.

Rey și ispita Eda, moment incendiar la Insula Iubirii

Cei doi și-au arătat afecțiunea unul față de celălalt. Rey pare ca deja vrea să o dea uitării pe iubita lui, Lavinia. Mai mult, acesta pare ca vrea să înceapă un nou capitol din viața lui.

Deciziile luate de Reimond vin după ce în episodul de luni acesta a declarat că vrea să își găsească o nouă iubită chiar în emisiune.

Rey și Eda au ajuns în Camera Liberă. Ce momente au avut cei doi

Rey și ispita Eda Csoregi au avut parte de momente pline de tandrețe în Camera Liberă, iar cei doi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună.

Reimond chiar a mărturisit că s-a săturat de reacțiile pe care partenera lui le are alături de celelalte concurente, dar și că-l face ”imatur”.

Ispita Eda Csoregi a mărturisit că Lavinia și Rey au o relație toxică, însă s-ar bucura pentru concurentă dacă și-ar găsi un alt partener cu care să fie fericită și să trăiască cele mai frumoase experiențe.

”Ei au o relație toxică. Am trecut printr-o relație toxică și este foarte greu să renunți și este foarte greu să renunți pentru că iubești, dar nu ți-e bine. Mă bucur pentru Lavinia pentru că știu că își va găsi un bărbat pentru ea și o să aibă parte de o fericire și de experiențe mult mai frumoase.”, a declarat Eda Csoregi la Insula Iubirii.

Rey i-ar fi propus ispitei sa aiba parte de o noapte de amor, insa aceasta l-a refuzat pe motiv că reputația ei ar avea de suferit. Eda a spus ca ea lucrează cu copii și n-ar vrea să-și creeze o imagine greșită.

Cum a reacționat Lavinia la sărutul celor doi

Lavinia a mărturisit că nu poate trece peste sărutul pe care partenerul ei de viață, Rey, l-a avut cu ispita Eda Csoregi. Lavinia consideră că iubirea dintre ea și Rey s-a consumat, mai ales că cei doi și-au greșit reciproc de-a lungul timpului.

„La mine este clar ce vreau să fac cu Rey. Adică știu foarte bine, cred că am iertat destul. Este suficient. Noi știm clar despre ce-am vorbit în momentul în care am venit aici, noi ne știm foarte clar limitele și el le-a întrecut.”, a declarat Lavinia la Insula Iubirii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: