Redactia.ro
Home » TV » S-a îngrășat peste 30 kg, apoi a slăbit în mod spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa de kilogramele în plus

S-a îngrășat peste 30 kg, apoi a slăbit în mod spectaculos. Cum arată acum Mariah Carey și ce dietă ține pentru a scăpa de kilogramele în plus

GALERIE FOTO (7)

Mariah Carey a avut o perioadă în care a pierdut lupta cu kilogramele în plus, artista luând în greutate nu mai puțin de 30 de kilograme într-un timp relativ scurt. Artista și-a făcut o operație de micșorare a stomacului și a reușit să ajungă la silueta inițială. 

 

Cum arată acum Mariah Carey

Mariah Carey a trecut prin multe schimbări de greutate în ultima perioadă. Numai în perioada sarcinii, în urmă cu 8 ani, artista a luat în greutate peste 30 de kilograme, după cum chiar ea a declarat. În sarcină, vedetei i-a fost extrem de greu. Artista a întâmpinat multe greutăți, fiind nevoită și să stea la pat o bună perioadă. Repausul a lăsat semne vizibile pe corpul ei, care a luat mult în greutate.

„După ce am început dietă, am pierdut peste 15 kilograme. Am avut o sarcina foarte grea. Am fost nevoită să stau în pat, dar până şi odihnă era dureroasă. Am învăţat foarte multe în perioada de sarcina, urmărind schimbările care se petrec în corpul meu”, spunea artista la un moment dat.

Mariah Carey a declarat că a apelat la o dietă foarte strictă, Jenny Craig. Dieta pe care vedeta a ținut-o presupune doar consumarea anumitor tipuri de alimente, precum: fasole neagră, linte, varză roşie, conopidă violet, vinete, corcoduşe negre, cartofi şi morcovii mov, struguri roşii şi negri, prune închise la culoare, dude negre, mure şi fragi, mere, smochine, ceapă roşie, afine, busuioc şi ceai de levănţică.

Mai mult, artista a spus că secretul pentru pierderea în greutate este să mănânce puțin și des. Însă, cu toate acestea, cântăreața nu și-a menținut silueta de-a lungul timpului, ci a trecut prin mai multe transformări. Mariah Carey s-a îngrășat 11 kilograme, a slăbit, iar la un moment dat s-a îngrășat 20 de kilograme. Vedeta ajunsese să cântărească 65 de kilograme la o înălțime de 1,75, pentru ca apoi să ajungă brusc la 85 de kilograme.

Având în vedere transformările drastice legate de greutatea ei, evdeta a luat o decizie drastică în 2017. Vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a-și recăpăta silueta pe care o avea înainte. Operația a fost un real succes, pentru că la aproape doi ani de la intervenție vedeta a reușit să slăbească spectaculos.