Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Vietnam. Ministrul adjunct al Educației a murit după ce a căzut de la etajul opt

Tragedie în Vietnam. Ministrul adjunct al Educației a murit după ce a căzut de la etajul opt

GALERIE FOTO (2) Tragedie în Vietnam. Ministrul adjunct al Educației din Vietnam a murit

Tragedie în Vietnam după ce ministrul adjunct al Educației și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant. Le Hai An a câzut de la etajul 8 al clădirii unde lucra.

Tragedie în Vietnam. Ministrul adjunct al Educației a murit după ce a căzut de la etajul opt

Ministrul adjunct al Educației din Vietnam, Le Hai An a murit joi dimineață la vârsta de 48 de ani, după ce câzut de la etajul 8 al clădirii unde lucra. Autoritățil vietnameze cercetează pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Potrivit Agerpres, ministrul adjunct urma să ia parte joi dimineață la o reuniune a Consiliului Educției Naționale, condusă de ministrul de resort, Phung Xuan Nha.
Le Han An a fost numit în funcția de ministru adjunct al Educației în Vietnam în 2018, pe când acesta conducea universitatea de Mine și Geologie din Hanoi.

Procuratura a deschis un dosar în acest caz

Poliția anunță că va cerceta locul în care a avut loc evenimentul, urmând să ofere mai multe date despre încheierea cercetărilor. Ministrul Educației a anunțat printr-un comunicat de presă moartea ministrului adjunct Le Hai An, în vârstă de 48 de ani.

Moartea ministrului a generat foarte multe speculații și suspiciuni pe rețelele de socializare. În februarie 2019, Hai An a preluat și funcția de secretar de stat al ministerlui și era un posibil candidat pentru Ministrul Educației în 2021. Oamenii apropiați victimei se întreabă dacă într-adevăr a fost un accident sau este vorba despre o sinucidere. Anchetatorii urmează să afle acest lucru.

Citeste si:Actorul Ron Ely trăiește drama vieții sale. Fiul său și-a omorât mama și a încercat să dea vina pe tatăl său

Loading...