Redactia.ro
Home » Monden » WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a sărutat cu reprezentantul Israelului: „Mi-ai furat sărutul”

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a sărutat cu reprezentantul Israelului: „Mi-ai furat sărutul”

GALERIE FOTO (4)WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a sărutat cu reprezentantul Israelului

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a sărutat cu reprezentantul Israelului. WRS va reprezenta România în finala Eurovision 2022. Joi seara, Andrei Ursu și reprezentantul Israelului, Michael Ben David au surprins pe toată lumea după ce s-au sărutat pe covorul turcoaz.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a sărutat cu reprezentantul Israelului: „Mi-ai furat sărutul”

Momente incredibile în semifinala Eurovision 2022. WRS, reprezentantul României a făcut senzație, joi seara, impresionându-i atât pe jurați, cât și pe telespectatori. WRS ca reprezenta țara noastră în finala ce va avea loc pe 14 mai. Solistul român a fost surprins într-o ipostază inedită alături de reprezentantul Israelului, Michael Ben David.

Cei doi au lăsat inhibițiile deoparte și au încins atmosfera la Eurovision 2022. Cei doi artiști au fost surprinși sărutându-se chiar în văzul tuturor. Se pare că WRS și Micahel Ben David nu sunt la primul sărut. „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”, a strigat WRS după ce Michael Ben David a plecat.

WRS va reprezenta România la Eurovision 2022

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, s-a calificat în finala competiției muzicale, ce va avea loc sâmbătă, 14 mai. Artistul de 29 de și cei patru dansatori care l-au însotit la Torino, au urcat pe scenă în a doua semificală a Concursului cântecului european. Melodia „Llamame” a reușit să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatori, așa că vor apăra în finală. WRS a adus ritmurile energice ale piesei „Llamame” pe scena Eurovision 2022. Artistul a ridicat energia din sală, iar spectatorii au fost încântați de prestația sa. Finlanda, Israel, Serbia, Azerbaidjan, Georgia, Malta, San Marino, Australia, Cipru, Irlanda, Macedonia de Nord, Estonia, România, Polonia, Muntenegru, Belgia, Suedia, Cehia au fost țările care și-au trimis reprezentanții în cea de-a doua semifinală a concursului. Dintre cei 18 artiști care au urcat pe scenă în 12 mai, doar 10 s-au calificat în finala Eurovision 2022.

Înainte de a deveni artist, Andrei Ursu, a lucrat în showbiz, fiind dansator la ”Românii au talent” și ”Vocea României”. Ulterior, el a făcut parte din trupa de băieți Shots, după care a decis să fondeze trupa WRS. „Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la «Românii au talent» și «Vocea României», așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști.Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. ”, a povestit WRS pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: