Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt a recunoscut de ce s-a despărțit de Ilie Năstase. De-abia acum a ieșit la iveală

Brigitte Sfăt a recunoscut de ce s-a despărțit de Ilie Năstase. De-abia acum a ieșit la iveală

Brigitte Sfăt a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Ilie Năstase.  Deși păreau cuplul perfect și își jurau iubire sinceră, în spatele zâmbetului pe care îl afișau în public, se ascundea o durere profundă. În cadrul show-ului ”Brigitte și Pastramă”, bruneta a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre mariajul cu fostul soț.

Motivul pentru care Brigitte Sfăt s-a despărțit de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a dezvăluit în cadrul show-ului din care face parte în prezent, ”Brigitte și Pastramă” , motivul pentru care s-a despărțit de marele tenisman, Ilie Năstase. Deși păreau că sunt un cuplu perfect, mereu cu zâmbetul pe buze, în spate se ascundea o durere mare.

Vedeta de la Antena Stars a izbucnit în lacrimiîn momentul în care și-a amintit de perioada prin care a trecut cu Ilie Năstase. Ea a dezvăluit că acesta avea un comportament urât față de ea și îi era și infidel, cu toate că ea îl iubea nespus, în pofida diferenței de vârstă.

”S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine.”, a declarat Brigitte cu ochii în lacrimi.

Brigitte Sfăt a vrut să se răzbune

Mai mult,după ce a aflat că a fost înșelată, rolurile s-au schimbat. Brigitte a vrut să-i arate lui Ilie Năstase că și ea se poate comporta urât.

”Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a mai zis ea.

Loading...