Redactia.ro
Home » Monden » Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanța din New York! Fanii au fost șocați: ”Asia Express continuă”

Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanța din New York! Fanii au fost șocați: ”Asia Express continuă”

GALERIE FOTO (5) Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanța din New York! Fanii au fost șocați: ”Asia Express continuă”

Speak și Ștefania nu s-au bucurat așa cum ar fi vrut de vacanța din Statele Unite, asta pentru că au întâmpinat câteva probleme din cauza vremii! Fanii au rămas șocați când au văzut imaginile. 

Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanța din New York! Fanii au fost șocați

Speak și Ștefania au decis să plece într-o nouă vacanță pentru a se bucura de timpul liber, iar destinația lor a fost Statele Unite. Cei doi au dorit să viziteze orașul New York, însă se pare că nu a fost așa cum se așteptau ei să fie.

Deși au avut momente când s-au bucurat din plin de frumusețile locului și de cumpărături, din păcate, New York-ul le-a adus și o experiență mai puțin „plăcută”. Celebrul cântăreț le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că o furtună uriașă i-a ținut în casă, iar inundațiile au făcut dezastru în marele oraș.

În cursul zilei de ieri, Speak a realizat mai multe filmulețe pe contul lui de Instagram în care a spus că în New York va urma o furtună uriașă încă de dimineață și că va ploua. Acesta a mai declarat că nevând ce să facă împotriva vremii, el și partenera lui, Ștefania, vor rămâne în casă și se vor uita la filme. Din păcate, cuvintele lui s-au adeverit, astfel că astăzi au fost ”surprinși” de o vijelie puternică și ploi ce au provocat inundații uriașe.

”Tocmai am aflat că mâine dimineață vine mare furtună și astăzi o să plouă foarte tare. Super. Stăm frumos în casă și aia e. Ne uităm la filme sau ceva”, a spus Speak la InstaStory, ieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Fanii au fost șocați de imaginile postate de artist

După ce Speak a postat la contul său de Instagram imaginile șocante cu dezastrul făcut de vremea oribilă din State, fanii au reacționat imediat. Furtuna însoțită de ploi au făcut prăpăd în celebrul oraș din Statele Unite ale Americii, oamenii abia mai reușind să meargă prin apă.

La vederea indundației din New York, fanii lui Speak l-au asaltat cu sute de comentarii prin care fie își exprimau uimirea, fie făceau „haz de necaz”, spunând că ”Asia Express continuă”.

„Doamne!! / Vai, ce vacanță / Ce frumos este in NY! / Ce piscine subterane au ăștia / Doamne ferește dar ce se întâmplă? A fost furtună? / Asia Express continuă”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: