Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Singurele imagini din casa fostului premier

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Singurele imagini din casa fostului premier

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Extrem de deschisă pe tot parcursul campaniei electorale, Viorica Vasilica Dăncilă a deschis ușa casei sale pentru o echipă de televiziune. Ea și soțul ei, Cristinel Dăncilă, a dat un interviu despre căsătoria, dar și viața lor de familie.

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă

Fostul premier a ținut să deschidă ușa opiniei publice, invitând o televiziune să-i calce pragul. Ea le-a arătat tuturor reședința din București, acolo unde ea, soțul și fiul ei locuiesc. Dintr-un living luxos și spațios, Viorica și soțul ei au vorbit despre începuturile relației lor, dar și despre cum au ajuns la căsătorie. „Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare dl.Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc”, a scris Florentina Fântânaru, cea care a realizat interviul cu soții Dăncilă, pe pagina sa de socializare.

Cum a debutat relația lor?

Extrem de sincer, Cristinel Dăncilă a recunoscut că soția sa era, pe atunci, o fată „de oraș”. Cu toate acestea, fostul premier s-a mulțumit rapid cu viața la sat, de dragul viitorului soț. Amintindu-și despre acest moment, domnul Dăncilă spune că și-a luat soția de la gară cu căruța și că le-a prezentat, cu mari emoții, părinților săi noua lor noră.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată. Era o fată de la oraş. Am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Am oprit în faţa porţii, au ieşit tata, mama, le-am spus că le prezint viitoarea mea soţie (…) Cel mai tare am fost încântat că s-a adaptat condiţiilor de la ţară. În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu m-a tras deoparte şi mi-a zis: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineaţă măcănitul raţelor?”, a povestit bărbatul.

Citește și S-a aflat! Câți bani avea Nicolae Ceaușescu la CEC

Loading...