Redactia.ro
Home » Știri » Digi| RCS & RDS taie prețurile. Cine beneficiează de această ofertă

Digi| RCS & RDS taie prețurile. Cine beneficiează de această ofertă

GALERIE FOTO (2) Anunt DIGI

Digi | RCS-RDS a anunțat o nouă ofertă la portare. Este vorba despre telefonie mobilă și e un beneficiu foarte mare de care oamenii pot profita, dacă aleg această rețea.

Noua ofertă se numește Teleportare maximă, iar scopul este ca rețeaua să atragă clienții altor operatori, precum Vodafone, Orange sau Telekom.

Digi| RCS & RDS taie prețurile. Cine beneficiează de această ofertă

Grupul Digi | RCS-RDS vine cu o nouă ofertă pentru persoanele conectate la alți operatori, precum Vodafone, Orange sau Telekom.

Noua campanie se numește „Teleportare maximă”, iar miza este de a-i atrage pe clienții altor operatori la grupul Digi. Compania anunță o reducere cu 50% a prețului timp de șase luni, iar prețurile deja erau reduse.

Așadar, Digi | RCS-RDS are trei abonamente pe care clienții le pot alege, : Optim 2, Optim 3 și Optim Nelimitat, iar cel mai bun este abonamentul Optim Nelimitat.

Acest abonament cuprinde 50 GB trafic de internet, dar și 8GB, dacă este folosită rețeaua 5G. Oferta costă 5 euro pe lună.

Cum poți profita de această ofertă?

Digi | RCS-RDS a menționat că a făcut procesul de portare mult mai simplu, se comandă abonamentul dorit, se selectează portarea de la prepay sau abonamentul, apoi se introduce codul de abonat sau numărul de telefon.

Se primește un SMS cu un cod, se introduce pe site și vei avea oferta. Această ofertă este valabilă între perioada 30 iunie și 5 iulie.

În cazul în care se alege abonamentul Optim 2, plata este de 2 euro pe lună, iar timp de șase luni, se plătește mai puțin de 5 lei pentru el.

La 3G sunt 5GB, iar la 4G sunt 25 GB, și se poate suplimenta pachetul cu Date Extra 30 GB, la prețul de doar 2.38 euro pe lună.

În ceea ce privește Optim 3, sunt tot 5 GB cu 25 GB în 3G, respectiv 4G. În plus sunt cele 100 de minute naționale și internaționale.

Așadar, indiferent de abonamentul ales, se poate folosi rețeaua 5G, dacă există acces la o conexiune de tipul acesta, iar pachetul de trafic e mare.

Loading...