Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50 de kilograme

Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50 de kilograme

Femeia cu cei mai mari sani din lume

Annie Hawkins Turner este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Ea este mamă a doi copii și este mândră de bustul său care cântărește nu mai mult de 50 de kilograme. Deși i s-a recomandat să apeleze la medicul estetician pentru o micșorare, Annie nu vrea să audă de așa ceva.

Ea este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50 de kilograme

Annie Hawkins Turner, o mamă a doi copii, originară din Atlanta, Georgia, este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Chiar dacă bustul ei cântărește 50 de kilograme și o mai incomodează, uneori, Annie este foarte încântată de felul cum arată și nu vrea nicicând să apeleze la o micșorare, potrivit Daily Mail.

Pin on Information

”Sunt una la un milion”, spune Annie Hawkins despre ea. Odată ce a ajuns să fie cunoscută în toată lumea, ea și-a angajat oameni care să o protejeze de eventuale pericole. Annie Hawkins mărturisește că a ajuns să fie urmărită la orice pas.

”Nimeni nu arata ca mine. Sunt una la un milion. Sunt intotdeauna copiata, insa niciodata duplicata. Mi-am luat cateva garzi de corp. Oamenii ma urmaresc. Nu m-am gandit niciodata sa imi fac o micsorare de sani., a declarat Annie, într-un interviu.

Annie-Hawkins-holds-the-Largest-Natural-Breast-Record-2 - Stress Buster

Annie Hawkins: ”De ce sa repar aceasta minunatie de bust?”

Annie recunoaște că sânii săi sunt și o povară pentru umerii săi, la propriu. Dacă stă prea mult timp în picioare, începe să aibă dureri în zona umerilor, spune femeia.

”De ce sa repar aceasta minunatie de bust? E cam dificil cu el, dar imi place. Cand ma aplec, trebuie sa fiu foarte atenta pentru ca este posibil sa ma ranesc. Daca stau in picioare mai mult timp incep sa ma doara umerii., a mai explicat femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume.

Annie Hawkins a devenit milionară datorită bustului său

Unul dintre motivele pentru care Annie nu vrea să renunțe la sânii săi imenși este faptul că poate câștiga bani datorită lor. Americanca a acumlat  în conturi peste 1,4 milioane de dolari, după ce a pozat în mai multe reviste.

annie hawkins turner - Opera News Ghana