Redactia.ro
Home » Monden » Fotografiile care au șocat pe toată lumea! Jennifer Lopez surprinsă plină de celulită pe picioare

Fotografiile care au șocat pe toată lumea! Jennifer Lopez surprinsă plină de celulită pe picioare

GALERIE FOTO (8)

Ultima apariție publică a cântăreței Jennifer Lopez i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Cu toate că are un corp de invidiat în pozele de pe instagram, de această dată paparazzi i-au surprins îndeaprope picioarele vedetei și ce s-a văzut nu a fost chiar foarte estetic.

Jennifer Lopez, picioare pline de celulită

Recent au apărut mai multe poze cu Jennifer Lopez în care are picioarele la vedere. Detaliul care le-a sărit imediat în ochi tuturor a fost celulita evidentă de pe picioare. Se pare că cântăreața nu a reușit să fie trecută cu vederea de problema cu care se confruntă majoritatea femeilor. Este deja bine știut faptul că Jennifer Lopez face sport intensiv, dar se pare că o dată cu trecerea vârstei este din ce în ce mai greu să scapi de celulita de pe picioare.

Nu este pentru prima dată când Jennifer Lopez este prinsă de paparazzi și fotografiată îndeaproape. În urmă cu câteva luni vedeta a fost suprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre sala de fitness. Și în zona abdomenului pielea arată ușor lăsată în ciuda sportului intensiv, deoarece trecerea timpului nu iarta pe nimeni.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Duminica trecută, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță, asta după ce, la jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, în urmă cu o lună. Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: