Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. La 74 de ani, transformată total din cauza operațiilor estetice

I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. La 74 de ani, transformată total din cauza operațiilor estetice

GALERIE FOTO (2)

Goldie Hawn era, cândva, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Datorită aspectului fizic plăcut, i se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. Între timp, anii au trecut, iar bătrânețea începe să-și spună cuvântul pe chipul ei. Mai mult, a apelat și la operații estetice, care i-au înrăutățit fața, la cei 74 de ani.

I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. La 74 de ani, transformată total din cauza operațiilor estetice

Goldie Hawn era una dintre cele mai aclamate actrițe de la Hollywood în anii  ’70- ’80.  Pelicule precum: ”Floarea de cactus”, ”There’s a Girl in My Soup„ ”Butterflies Are Free”, ”The Girl from Petrovka”, ”The Duchess and the Dirtwater Fox”, i-au adus celebritatea în lumea întreagă. Și nu doar talentul său actoricesc a consacrat-o, ci și frumusețea sa. I se spunea ”fata cu zâmbet de aur”. Cu timpul, Goldie a apelat la operațiile estetice, care au făcut-o să arate de nerecunoscut la cei 74 de ani, informează revista Viva.

Goldie Hawn, slabiciunea barbatilor mai bine de 20 de ani... - Feminis.ro, inspiratie zi de zi

Goldie Hawn are o siluetă de invidiat la vârsta ei, dar chipul său nu mai este la fel de plăcut ca în anii tinereții. Presa internațională scrie că acest lucru este nu doar din cauza bătrâneții, ci și din cauza bisturiului, la care actrița ar fi apelat în repetate rânduri. Goldie Hawn nu a recunoscut niciodată că a apelat la operațiile estetice.

Vedete nemachiate, vedete dincolo de scena - Goldie Hawn - Poze frumusete, machiaj, nunta, operatii estetice, vedete

Unii dintre doctorii care au examinat ultimele apariții ale lui Goldie, Dr. Adam Hamawy , spune că Goldie Hawn și-ar fi făcut lifting facial și injectare cu fillere în obraji. Un alt medic estetician, Dr. Vartan Mardirossian este de părere că fosta ”fată cu zâmbet de aur” a apelat și la botox.

Goldie Hawn relație de mai bine de 35 de ani cu Kurt Russell

Goldie Hawn și Kurt Russell sunt de mai bine de 35 de ani împreună și cu toate acestea, nu s-au căsătorit niciodată. Au chiar și un copil împreună, pe nume Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani, de profesie actor.

Goldie Hawn şi Kurt Russell se căsătoresc după 30 de ani de relaţie - Apropo.ro

Wyatt Russell nu este singurul copil al actriței, mai are încă doi din relația cu Bill Hudson, primul ei soț. Și cei doi copii sunt actori, asemeni mamei și fratelui lor vitreg.

Goldie Hawn a ajuns de nerecunoscut! Vedeta e transfigurată din cauza operaţiilor estetice! Cum arată la 71 de ani - Cancan.ro