Redactia.ro
Home » Știri » Imagini cutremurătoare de la priveghiul lui Emi Pian! Ce vedetă le-a stat alături rudelor toată noaptea

Imagini cutremurătoare de la priveghiul lui Emi Pian! Ce vedetă le-a stat alături rudelor toată noaptea

GALERIE FOTO (5)

Ieri, după amiază, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă. Puhoi de oameni s-a prezentat la reședința din Rahova pentru a-și prezenta omagiile vizavi de cel care a fost liderul clanului Duduienilor.

Liderul clanului Duduianu, plâns de sute de oameni. Florin Salam i-a cântat pentru ultima dată

În plină pandemie de coronavirus, cei care l-au cunoscut pe Emi Pian n-au mai ținut cont de normele de distanțare socială și s-au prezentat la reședința acestuia din Rahova pentru a-și lua la revedere. Printre aceștia s-a numărat și cumătrul acestuia, celebrul Florin Salam. Mai mult de atât, acesta nu s-a dezlipit de căpătâiul interlopului toată noaptea, cântând neîncetat în memoria sa.

Cristina, văduva lui, a acuzat stări de rău la priveghi

De neconsolat au fost văduva și frații lui Emi Pian. La un moment dat, văduva interlopului, Cristina, a fost scoasă pe brațe afară, pentru a se putea calma. Pesemne, femeia a acuzat stări de rău, după mai multe ore petrecute la căpătâiul soțului său.

 

Gard de coroane din flori, în amintirea lui Emi Pian

Apropiații lui Emi Pian i-au adus zeci de coroane de flori și le-au arborat pe gardul vilei, formând numele „EMI”, pentru a vedea cu toții cât de iubit a fost acesta.

Amintim că Emi Pian a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unei altercații cu un rival. Liderul clanului Duduienilor s-a ales cu artera femurală tăiată, ceea ce a dus la o sângerare abundentă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Priveghiul va ține 4 zile. Sâmbătă va fi înmormântat

Priveghiul lui Emi Pian va dura patru zile, așa că sunt așteptați și alți apropiați de-ai liderului la vila din Rahova. În tot acest timp, tatăl lui Emi Pian rămâne în penitenciar, chiar vizavi de casa în care fiul său este plâns pentru ultima dată.

Loading...