Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Cu cine a fost actorul indian la nunta anului

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?! Cu cine a fost actorul indian la nunta anului

Relația de lungă durată dintre Iulia Vântur și Salman Khan pare să se clatine, după mai bine de un deceniu de împreunare. Semnele de tensiune au devenit din ce în ce mai evidente în ultima perioadă, alimentând speculațiile privind o posibilă despărțire. După incidentul de săptămâna trecută, când Salman Khan și-a ignorat complet partenera în cadrul unui eveniment sportiv, un nou episod adaugă combustibil focului, indicând că relația celor doi este în pericol. Actorul nu a fost însoțit de Iulia Vântur la evenimentul de marcă din India, nunta fiului cel mai bogat om din țară, fapt care a stârnit încă mai multe întrebări despre starea actuală a cuplului.

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan a început acum mulți ani, când aceasta s-a îndrăgostit până peste cap de actorul de la Bollywood și a hotărât să își părăsească țara natală pentru a fi alături de el în India. Renunțând la cariera și viața sa din România, Iulia a urmat visul ei și l-a însoțit pe Salman Khan în călătoria sa. O perioadă, relația lor a părut să funcționeze perfect, dar recent au apărut mai multe semne că lucrurile nu mai sunt la fel de bune între cei doi.

S-a rupt lanțul de iubire între Iulia Vântur și Salman Khan

În urma recentelor evenimente mondene, se pare că relația lor se confruntă cu noi provocări. La nunta fiului lui Mukesh Ambani, Salman Khan a fost prezent, dar lipsa Iuliei Vântur a fost evidentă și surprinzătoare pentru mulți. Într-un eveniment atât de grandios și cu atât de mulți invitați de seamă, absența ei a stârnit speculații privind o eventuală despărțire. Actorul indian a fost însoțit de familie.

„Am căutat-o pe Iulia Vântur, dar nu am reușit să o găsesc nici în a doua, nici în a treia zi”, a mărturisit Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending”, care a fost prezent la petrecerea organizată în cadrul nunții. Această absență notabilă a alimentat și mai mult zvonurile despre o posibilă ruptură.

Incidentul recent de la evenimentul sportiv la care au participat împreună în urmă cu o săptămână a adăugat combustibil în focul speculațiilor. În ciuda prezenței lor la eveniment, Salman Khan și Iulia Vântur s-au comportat ca niște străini. Actorul indian s-a dedicat interacțiunii cu alți sportivi, ignorându-și complet partenera, care a rămas într-o poziție de așteptare zâmbitoare. Acest comportament nu a trecut neobservat, contribuind la sentimentul că relația lor este pe punctul de a se sfârși.

Astfel, cu toate aceste semne de tensiune și neînțelegeri evidente, este clar că relația lui Salman Khan și Iulia Vântur se confruntă cu provocări serioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini