Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Operațiile estetice au distrus-o. Cândva, era cea mai frumoasă actriță

Operațiile estetice au distrus-o. Cândva, era cea mai frumoasă actriță

La 52 de ani, actrița Ashley Judd este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Dacă în trecut uimea la fiecare apariție cu frumusețea și naturalețea sa, acum este criticată de gurile rele, pe seama aspectului fizic. Însă, ea nu recunoaște că și-ar fi făcut vreodată vreo intervenție estetică.

Operațiile estetice au distrus-o. Cândva, era cea mai frumoasă actriță

În goana după frumusețe, multe celebrități dau greș atunci când vine vorba de operațiile estetice. Pentru unele este suficientă o primă intervenție de ascest tip, încât să devină dependente și să ajungă mai târziu de nerecunoscut. Printr-o astfel de situație trece și actrița Ashley Judd, cândva una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de la Hollywood.

People Are Bullying Ashley Judd Over Her 'Puffy' Face In Recent Appearance

Ce operații estetice are actrița

La 52 de ani, Ashley Judd are chipul mult prea modificat de operațiile estetice, iar presa internațională o critică pentru acest aspect. Oasele feței sale sunt foarte proeminente, iar pomeții exagerați, sunt de părere jurnaliștii străini. Ashley ar fi descoperit bisturiul, dar și alte metode de înfrumusețare, în anul 2012. Și-a modificat prima oară nasul, cu care a avut câteva probleme, iar mai apoi, prin purtătorul de ei de cuvânt, a declarat că suferă de o infecție a sinusurilor. Actrița ar fi urmat și un tratament cu steroizi, care i-au schimbat și mai mult înfățișarea. În schimb, ea neagă toate aceste lucruri și a avut o reacție într-un editorial.

Ashley Judd shares update after shattering leg in African rainforest

Colegii și prietenii mei m-au încurajat să ies în față și să mă apăr. Acuzațiile precum că m-aș fi operat sunt urâte, și misogine în același timp. Multe fete suportă critici în moduri atât de revoltătoare, cât și subtile: atacul asupra imaginii corpului nostru, hipersexualizarea fetelor și a femeilor și degradarea ulterioară a sexualității noastre în timp ce parcurgem deceniile și obiectivarea generală neîncetată. Suntem descrise si detaliate, fetele si corpurile ne sunt analizate si comentate pe bucati, valoarea ne este stabilita in functie de aceasta reducere a personalitatii noastre la simplul aspect fizic”, a scris actrița într-un editorial pe thedailybeast.com

Forging a path for survivors - Culture & Arts - WORLD

Etichete: