Redactia.ro
Home » TV » Prezentatorul și soția sa nu au mai ținut cont de nimic! Scenă fierbinte pe plajă, în văzul tuturor

Prezentatorul și soția sa nu au mai ținut cont de nimic! Scenă fierbinte pe plajă, în văzul tuturor

GALERIE FOTO (3) Cristina Șișcanu Mădălin Ionescu

Este cald, iar mai toți românii merg la mare pentru a se răcori. Acesta este și cazul vedetelor de la noi, care au făcut o escapadă la malul mării. Această prezentatoare TV nu a mai ținut cont de nimic atunci când a ajuns pe plajă cu soțul ei și a pozat în cele mai sexy ipostaze.

Cuplu monden, poze incendiare la plajă

Ipostazele sexy de pe plajă nu le-a avut altcineva decât Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu. Cei doi au mers la mare împreună, pentru a scăpa de temperaturile toride din Capitală. Acolo, au atras atenția cu siguranță, când au început să facă poze, iar Cristina Șișcanu nu s-a sfiit să își arate dragostea pentru soțul său.

Astfel, fosta prezentatoare a fost fotografiată într-un costum de baie negru, dintr-o piesă, ce îi lasa totuși formele la vedere. Ea a pozat stând așezată pe Mădălin Ionescu, cu spatele la obiectiv, iar fotografia a ieșit una incendiară!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, o poveste de dragoste complicată

Cristina Șișcanu a fost acuzată de mulți că a destrămat o familie, pentru că Mădălin Ionescu era cu fosta sa soție când s-au cunoscut. Cei doi aveau și un copil împreună, pe Filip.

Totuși, fosta prezentatoare a ținut să specifice că acea relație nu mai exista la momentul în care între ea și Mădălin Ionescus-a înfiripat ceva.

La adresa mea s-au scris foarte multe minciuni, dar nu vreau să mă justific în vreun fel în legătură cu acestea. Dar, pentru că mă întrebați, recunosc că cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu.

În realitate, „acel cuplu” nu există în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme.

De multe ori presă tabloidă ia numai lucrurile de suprafață și la care are acces și poate că a fost și greșeală noastră, a mea și a soțului meu, că nu am lămurit lucrurile la vremea respectivă, ci am lăsat să treacă foarte mult timp până să avem un punct de vedere în acest sens”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu