Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea radicală a lui Cristian Tabară: Ce s-a ales de el după ce a slăbit peste 60 de kilograme

Transformarea radicală a lui Cristian Tabară: Ce s-a ales de el după ce a slăbit peste 60 de kilograme

GALERIE FOTO (4)

Cristian Tabară este acum de nerecunoscut, după ce a plecat din țara noastră și a slăbit enorm! Fostul prezentator de la televiziunea publică este acum realizator de emisiuni în Replublica Moldova, la postul numit Publika.

Odată cu plecare lui din țară a survenit o altă schimbare în viața lui, pe lângă cea din cariera lui: a slăbit 60 de kilograme și este un alt om.

Prezentatorul emisiunii  „Exclusiv în România“, de la TVR a trebuit să slăbească pentru că a avut niște probleme de sănătate din cauza greutății foarte mari.

Apropiații realizatorului TV susțin că motivul pentru care acesta a dat jos atâtea kilograme ar fi acela că este în depresie. Acest lucru mai ales după scandalul de pedofilie în care a fost implicat, fiind acuzat că și-ar fi violat fiica de 12 ani. Atunci, s-a ajuns la un proces, în care prezentatorul și-a menținut poziția de nevinovăție.

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au declarat apropiați de-ai realizatorului tv pentru libertatea.ro.