Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Am întâlnit un bărbat online care m-a încurajat să-mi iau viața. Îmi amintesc imediat momentul de după când am deschis ochii de pe patul de spital

Am întâlnit un bărbat online care m-a încurajat să-mi iau viața. Îmi amintesc imediat momentul de după când am deschis ochii de pe patul de spital

M-am trezit din comă în spital, confuză și tremurândă. Îmi amintesc că la căpătâiul meu se aflau părinții și sora mea care mi-au zâmbit ușurați când am deschis ochii. Creierul meu era atât de încețoșat în timp ce vorbeau că nu puteam să-i înțeleg. Fusesem găsită de colegi în apartament. O făcusem pentru Tom, deși Tom nu a existat niciodată cu adevărat. L-am întânit pe un site de matrimoniale și credeam că mi-am găsit sufletul pereche. El era fermecător, romantic și mi-a spus că este mut, că a fost orfan și m-am simțit atrasă de durerea lui.

Au fost doar conversații online

Deși am avut doar conversații online, am simțit că mă îndrăgostesc de el. Eram studentă la 20 de ani și eram destul de vulnerabilă. Ne scriam constant, iar mailurile lui erau pline de durere: îmi povestea despre lupta lui cu heroina și despre cum a crescut într-o casă de copii. I-am povestit și eu trecutul meu, cum eram agresată la școală. Mă îndrăgostisem atât de tare de el că de fiecare dată când suna telefonul, inima îmi bătea și credeam că este Tom, uneori mai primeam și câte un sms de la el.
Au urmat declarații de dragoste și promisiuni de la el și eram fericită. La patru luni de când Tom intrase în viața mea, am simțit că o iau razna și starea mea de sănătate s-a agravat, încât m-am internat la psihiatrie. Tom a continuat să-mi trimită mesaje, chiar dacă știa unde mă aflu. Am vorbit cu Natasha, fosta lui iubită, care m-a sunat chiar de pe numărul lui.
Natasha mi-a spus că Tom a revenit pe străzi și că îi era rușine să-mi spună asta. Am implorat personalul spitalului să mă lase să călătoresc patru ore ca să-l văd pe Tom. Nu am fost lăsată. La două săptămâni după ce am fost externată, Tom intrase în cercuri suspecte și îmi trimitea când mesaje de amenințare, când declarații de dragoste.

Mesaje de adio

El mi-a spus că intenționează să-și ia viața și că eu cu el suntem Romeo și Julieta, apoi și-a luat rămas bun.
Mama mea a simțit de la distanță că ceva nu este în regulă cu mine și a trimis colegi să mă vadă, am fost preluată de urgență de o ambulanță. Am stat în spital o lună cu pneumonie. Tom nu murise desigur și a continuat să mă contacteze. Câteva luni mai târziu, am primit un mesaj de la Natasha că a fost găsit trupul lui Tom. După câteva luni, am găsit pe Myspace conversații între Tom și alte doamne. El era viu și atrăgea femei cu minciunile lui. Acum îmi dau seama că am fost victima unei persoane false. Nu voi afla niciodată cine este Tom și ce urmărește el de fapt.

 

Loading...