Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă o naștere la Regina Maria, clinica în care a născut Andreea Ibacka

Cât costă o naștere la Regina Maria, clinica în care a născut Andreea Ibacka

Andreea Ibacka se pregătește să nască la una dintre cele mai luxoase clinici din București. Nu multă lume și-ar permite să calce pragul acestui spital privat. Iată câți bani va scoate Andreea Ibacka din buzunar pentru a aduce pe lume primul lor băiețel.

Cât costă o naștere la spitalul privat unde va naște Andreea Ibacka

Andreea Ibacka și Cabral au ales ce este mai bun pentru venirea pe lume a primului lor fiu. Andreea Ibacka se află acum în travaliu și a ajuns la clinica Regina Maria pentru a aduce pe lume micuțul. Spitalul privat are prețuri piperate care nu sunt accesibile pentru toate buzunarele. Conform informațiilor dn mediul online, Andreea Ibacka va scoate din buzunar 6.100 de lei pentru naștere naturală sau 8.500 de lei pentru cezariană, cu medic din cadrul clinicii.

Oferta de pe site-ul spitalului privat prevede incluse în preț mai multe beneficii pentru mamă și copil printre care se enumeră 3 zile și 2 nopți de spitalizare, consult preanestezic și prenatal, analize laborator, servicii medicale asistare naștere naturală, trusă pentru anestezie epidurală, medicamente și consumabile naștere naturală, casare în rezervă, produse cosmetice pentru igienă, meniu personalizat și multe altele.

Andreea Ibacka va naște din moment în moment

În această dimineață, Cabal și Andreea Ibacka au mers la spital. Se pare că Andreea a intrat în travaliu și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat pe parcurul drumului spre spital și au avut un dialog cât se poate de amuzat. Cabral o ruga pe Andreea să le transmită înternauților unde se îndreaptă. Remarca cea mai amuzantă a fost atunci când prezentatorul tv i-a răspuns soției sale că în timpul în care ea va naște el va merge la o bere cu băieții.

Cabral: Unde merge noi acum și ce facem acolo?

Andreea Ibacka: Sunt în travaliu. Cred că bebe se livrează mai repede. Rămâi și tu prin zonă.

Cabral: Unde merge noi acum și ce facem acolo?

Andreea Ibacka: Sunt în travaliu. Cred că bebe se livrează mai repede. Rămâi și tu prin zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini