Redactia.ro

Ce mai face și cum arată Cristiana Răduță

GALERIE FOTO (8) Ce mai face și cum arată Cristiana Răduță

Ce mai face și cum arată Cristiana Răduță. Cristina Răduță a dispărut de mulți ani de pe scena muzicală din România.

Ce mai face  Cristiana Răduță

Cristiana Răduță a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase și mai sexy cântărețe ale muzicii românești.

Fanii și-o amintesc pe frumoasa cântăreață din videoclioul melodiie „Amor, amor”, care a stârnit fanteziile sexului masculin. De asemenea, Cristiana s-a făcut cunoscută și pentru pictorialele sale, în care își scotea la vederea atuurile fizice fără nicio inhibiție.

Albumul care îi purta numele a fost cel mai bine vândut album al anului 2002. În urmă cu câțiva ani, Cristiana a renunțat la muzică și a devenit actriță. Vedeta s-a căsătorit între timp cu un om de afaceri, cu care s-a mutat în Franța.
Cristiana Răduță declara declara acum an motivul pentru care s-a retras de pe piața muzicală. „Nu ştiu alţii cum sunt», dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un „nume” în lumea mondenă.”

Răduță a beneficiat de ajutorul băieților de la 3 Sus-Est și Animal X, cu care a urcat pe numeroase scene din țară, în cadrul Turneului Antidrog.

Cristiana era cunoscută ca prezentatoare a emisiunii Roata Norocului și ca actriță de teatru, pasiune la care s-a întors după ce a renunțat la muzică.

Cristiana Răduță este actriță

Cristiana era cunoscută ca prezentatoare a emisiunii „Roata Norocului” și ca actriță de teatru, pasiune la care s-a întors după ce a renunțat la muzică.
Blonda, este actriță la Teatrul Metropolis, iar acum look-ul ei surprinde pe toată lumea. Din vedeta care făcea furori pe scenele din România, acum artista afișează un look plin de eleganță, rafinament și delicatețe.

Actrița a debutat în teatru cu piesa „O noapte furtunoasă” la Teatrul de Comedie.

Cristiana este admirată de soțul ei, Costel Bobic, din public, când joacă pe scenele teatrului românesc.

Citeste si:Cum arată acum fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu

Loading...